ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σκοτεινά δωμάτια με φωτισμένα πρόσωπα να ξενυχτάνε πάνω από ένα κινητό. 



Γλυκιά είναι η ελπίδα της αγάπης, γλυκιά κι η προσμονή ενός ερώτα∙ πόσες νύχτες, άραγε, να χαλάλισες για αυτό το όνειρο μπροστά από μια οθόνη; Και πόσα πρωινά ξεκίνησαν χωρίς ύπνο; Στην εποχή που η αγάπη δε στέλνεται πια με τηλεγραφήματα ούτε ξεροσταλιάζει πια κανείς μπροστά από τηλεφωνικούς θαλάμους, τα κινητά φωτίζουν σαν αποδείξεις ότι κάποιος σε σκέπτεται.

Κι αν τον σκέφτεσαι κι εσύ τότε ξεκινά το γλυκό αυτό παιχνίδι της επικοινωνίας. Ανταλλαγή μηνυμάτων γεμάτα ενθουσιασμό, φιλοδοξίες, όνειρα, σκέψεις, στόχους ή και κομπλαρισμένα μηνύματα αμήχανα, λίγο ψύχρα στην αρχή, αλλά κα αυτά στην πορεία μαλακώνουν. Όλα για το παιχνίδι του ερώτα, απ’ το όποιο δε γίνεται να λείπει η αμφιβολία και το άγχος.

Το ρημαδιασμένο σφίξιμο στο στομάχι, όταν ακούς την ειδοποίηση απ’ το κινητό σου ή ακόμα χειρότερα όταν βλέπεις το όνομα να αναγράφεται στην οθόνη σου, σε κατακλύζει. Η αλήθεια είναι πως σου κόβονται τα ποδιά κι ας πίστευες πως είσαι πολύ μεγάλος ή και μικρός για τέτοιους έρωτες.

Κι όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι κι αποφασίζεις πως είσαι έτοιμος να χορέψεις, ψάχνεις παντού σημάδια που να δείχνουν ανάλογο ενδιαφέρον. Κι ενώ τρώγεσαι με τα ρούχα σου κι αναλύεις κάθε μικρή σημασία στις λέξεις του, ξεχνάς το πιο βασικό. Κανένας άνθρωπος που δεν περιμένει ή δεν τον ενδιαφέρει ένα μήνυμά σου, δε θα απαντούσε τόσο γρήγορα ή θα ήταν stand by απλώς για να ακούσει πώς πήγε η μέρα σου. Κι όμως, το πόσο γρήγορα ανοίγει το μήνυμά σου είναι ένα βασικό σημάδι για το πόσο πολύ ενδιαφέρεται για εσένα.

Πόσες φορές έχεις αφήσει μηνύματα στα αδιάβαστα απλά γιατί δεν είχες την όρεξη ή γιατί δεν ήθελες καν να βρεις τον χρόνο για να απαντήσεις; Γι’ αυτό το πρόσωπο, όμως, αρπάζεις το κινητό χαζογελώντας μπροστά από μια οθόνη και δε σε νοιάζει κανένα άλλο μήνυμα πέρα από εκείνο. Το περίμενες πολύ να έρθει κι από ό,τι φαίνεται είναι αμοιβαίο, αφού δε σε αφήνει στο «αδιάβαστο» ούτε στο περίμενε για ώρες. Θέλει να γεμίσεις τη μέρα του κι ας τρέχει απ’ το πρωί μέχρι το βραδύ, χορεύει κι εκείνος σε αυτό το παιχνίδι.

Ο John Lennon είχε πει: «Έχουμε αυτό το δώρο αγάπης, αλλά η αγάπη είναι σαν ένα πολύτιμο φυτό. Δεν μπορείς απλώς να το δεχτείς και να το αφήσεις στο ντουλάπι ή απλά να σκεφτείς ότι πρόκειται να συνεχίσει μόνο του. Πρέπει να το ποτίζεις τακτικά. Πρέπει να το φροντίζεις πραγματικά και να το προσέχεις».

Έτσι, ευσυνείδητα ή κι όχι, με το να μη σου δίνει χρόνο και χώρο να αμφιβάλεις, με το να απαντάει αμέσως κάθε ώρα και στιγμή, σου δείχνει όχι μόνο πως είναι εκεί κι ενδιαφέρεται για εσένα, αλλά και πως δεν είναι διατεθειμένος-η να αφήσει αυτήν την επικοινωνία να παραμείνει πίσω από μια ξερή οθόνη.

Κι ας είμαστε ειλικρινείς, καμία σχέση δεν ξεκίνησε με το «διαβάστηκε πριν 4 ώρες», γιατί κανένας ερωτευμένος δεθα άφηνε έτσι «απότιστη» την αγάπη. Μην ψάχνεις άλλο για σημάδια, η απάντηση είναι μπροστά σου, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τη δεις!
Συντάκτης: Νάγια Νικολάου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη - pillowfights.gr


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top