ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι ρυθμοί ζωής μας δημιουργούν άγχος και αυτό έχει κακές επιπτώσεις στην υγεία μας. Σίγουρα θα έχεις ακούσει την φράση «μη βιάζεσαι θα
πεθάνεις νέος». Αυτό που θέλουν να πουν με αυτή τη φράση είναι ότι όσο περισσότερο βιάζεσαι τόσο περισσότερο άγχος έχεις. Το άγχος δυστυχώς σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερος από ότι πραγματικά είσαι.
Αυτό που όλοι κάνουμε, είναι να προσπαθούμε να δείχνουμε πιο νέοι από ότι είμαστε στην πραγματικότητα. Κάποιοι το πετυχαίνουν και κάποιοι άλλοι όχι. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι πρέπει να κάνεις για να δείχνεις πιο νέος; Αν ναι, τότε σε αυτό το άρθρο θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

5 Συμβουλές για το πως να δείχνεις πιο νέος!


Να είσαι προληπτικός

Όλα ξεκινάνε από την επιδερμίδα. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις μεταμόσχευση δέρματος, τουλάχιστον για την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρεις κάποια προληπτικά μέτρα πριν να είναι αργά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο γίνεται.
Μπορείς να κάνεις καθαρισμό, ενυδάτωση και να προστατεύσεις το δέρμα σου σε καθημερινή βάση. Ο χειρότερος εχθρός σου είναι ο ήλιος και δε θα πρέπει να το ξεχνάς. Να χρησιμοποιείς πάντα αντηλιακό, ακόμα και αν νομίζεις πως δεν είναι αναγκαίο επειδή έχει σύννεφα. Μπορεί να είναι ωραίο το μαύρισμα αλλά δε σίγουρα δε θέλεις να αντιμετωπίσεις τις μακροχρόνιες επιπτώσεις. Δες ακόμη 4 Συμβουλές φροντίδας για άντρες με ξηρό δέρμα!

Διατήρησε το σωστό βάρος

Το βάρος επηρεάζει σημαντικά την φαινομενική ηλικία. Δεν έχει πάντα να κάνει με το υπερβολικά υψηλό ή χαμηλό σωματικό βάρος. Η λύση είναι να πηγαίνεις αρκετά συχνά στο γυμναστήριο και να κάνεις μια ισορροπημένη διατροφή. Ξεκίνα να τρως υγιεινά, περιόρισε το φαγητό έξω, να πίνεις πολύ νερό και φτιάξε πρόγραμμα προπόνησης.

Κράτα τα μαλλιά σου σε κοντό μήκος

Μπορεί να ήταν πολύ «κουλ» το μακρύ μαλλί όσο ήσουν έφηβος, αλλά όσο μεγαλώνεις η γοητεία χάνεται όσο κρατάς μακριά τα μαλλιά σου. Καλό θα ήταν να διατηρείς τα μαλλιά σου κοντά και να προσαρμόσεις στο εαυτό σου ένα καινούριο στυλ. Δες ακόμη Διάλεξε το ιδανικό ανδρικό κούρεμα ανάλογα το σχήμα προσώπου σου!

Κράτησε τα γένια σου

Τα γένια είναι κάτι που σίγουρα θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο νέος. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τα διατηρείς στο σωστό μήκος χωρίς να το παρακάνεις. Καλό θα ήταν να φαίνονται σαν γένια τριών ημερών. Επίσης, κράτα τα φρύδια σου στο σωστό μήκος. Δεν χρειάζεται να τα βγάλεις αλλά μπορείς να τα περιποιηθείς για να φαίνονται πιο όμορφα.

Καθάρισε τα δόντια σου

antres peripoiisi
Μην ξεχνάς να βουρτσίζεις τα δόντια σου τουλάχιστον πρωί και βράδυ. Θα φαίνεσαι πολύ νεότερος αν το χαμόγελό σου είναι καθαρό. Γι αυτό καλό θα ήταν να αντιμετωπίσεις τους φόβους του οδοντίατρου και να τον επισκέπτεσαι 2 φορές τον χρόνο ακόμα κι αν δεν έχεις τίποτα. Είναι κάτι που πολλοί αγνοούν και δε θεωρούν σημαντικό, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν τεράστιο λάθος.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top