Απ’ όταν ανακάλυψα το πίτουρο βρώμης θέλω να το βάζω παντού, αφού μπορεί να
αντικαταστήσει τέλεια το αλεύρι σε μερικές συνταγές! Η συνταγή για pancakes που θα σου παρουσιάσω θέλει ελάχιστα υλικά, είναι εύκολη και υγιεινή!
Τα pancakes ή αλλιώς τηγανίτες αποτελούν την τέλεια λύση για ένα χορταστικό πρωινό, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο και γι’αυτό θα βρεις άπειρες συνταγές . Έχω καταλήξει σε αυτή τη συνταγή pancakes γιατί εκτός από νόστιμη και υγιεινή μπορώ και τη θυμάμαι απ’έξω χωρίς να κοιτάω τις σημειώσεις μου! Έχεις αυγά, γιαούρτι και βρώμη; Ας ξεκινήσουμε!
Έπειτα προσθέτω τη στέβια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο γλυκαντικό προτιμάς ή ακόμη και ζάχαρη. Διάβασε τα υπέρ και τα κατά όλων αυτών και αποφάσισε εσύ ποιο είναι το καλύτερο για εσένα. Εγώ προσθέτω 1 ή 2 κουταλιές στέβια ανάλογα πόσο γλυκά θα είναι τα φρούτα που θα χρησιμοποιήσω για topping.
Στη συνέχεια ρίχνω λάδι καρύδας στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί χαμηλώνω τη φωτιά και προσθέτω τρεις κουταλιές από το μείγμα μου σε απόσταση η μία από την άλλη για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Μετά από 2-3 λεπτά τις γυρίζω πλευρά. Κόβω μία ώριμη μπανάνα, προσθέτω μέλι, καρύδια, κανέλα και έτοιμη!
Πηγή
αντικαταστήσει τέλεια το αλεύρι σε μερικές συνταγές! Η συνταγή για pancakes που θα σου παρουσιάσω θέλει ελάχιστα υλικά, είναι εύκολη και υγιεινή!
Τα pancakes ή αλλιώς τηγανίτες αποτελούν την τέλεια λύση για ένα χορταστικό πρωινό, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο και γι’αυτό θα βρεις άπειρες συνταγές . Έχω καταλήξει σε αυτή τη συνταγή pancakes γιατί εκτός από νόστιμη και υγιεινή μπορώ και τη θυμάμαι απ’έξω χωρίς να κοιτάω τις σημειώσεις μου! Έχεις αυγά, γιαούρτι και βρώμη; Ας ξεκινήσουμε!
Δες επίσης πανεύκολα μπισκότα βρώμης με μπανάνα
Υγιεινή και εύκολη συνταγή για pancakes
Τα υλικά που θα χρειαστείς:- 1 αυγό
- 2 κουταλιές γιαούρτι
- 2 κουταλιές πίτουρο βρώμης
- στέβια ή άλλο γλυκαντικό
- 1 κουταλάκι baking powder
- λάδι καρύδας για τηγάνισμα
- φρούτα
- μέλι
- καρύδια
- κανέλα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάω το αυγό και στη συνέχεια προσθέτω το γιαούρτι. Ανακατεύω καλά και προσθέτω και τη βρώμη. Προσοχή μην μπερδέψεις το πίτουρο βρώμης με τις νιφάδες βρώμης, είναι διαφορετικά προϊόντα. Δεν το έχω κάνει ποτέ με νιφάδες βρώμης και δεν ξέρω πως θα βγει.Έπειτα προσθέτω τη στέβια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο γλυκαντικό προτιμάς ή ακόμη και ζάχαρη. Διάβασε τα υπέρ και τα κατά όλων αυτών και αποφάσισε εσύ ποιο είναι το καλύτερο για εσένα. Εγώ προσθέτω 1 ή 2 κουταλιές στέβια ανάλογα πόσο γλυκά θα είναι τα φρούτα που θα χρησιμοποιήσω για topping.
Στη συνέχεια ρίχνω λάδι καρύδας στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί χαμηλώνω τη φωτιά και προσθέτω τρεις κουταλιές από το μείγμα μου σε απόσταση η μία από την άλλη για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Μετά από 2-3 λεπτά τις γυρίζω πλευρά. Κόβω μία ώριμη μπανάνα, προσθέτω μέλι, καρύδια, κανέλα και έτοιμη!
Πηγή
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.