ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
xaroumenos antrasΜια αποτυχία μπορεί να σε καταρρακώσει, αλλά αντιμετωπίζοντας την με τον σωστό τρόπο, μπορείς να πετύχεις πολλά, ακόμα και τους
αρχικούς σου στόχους. Θα σου δείξω πως θα καταφέρεις να συμβαδίζεις με τις αποτυχίες σου, και να μάθεις πως χωρίς αυτές δεν μπορεί να επέλθει πραγματική νίκη σε αυτό που αγαπάς.
Κάθε επιτυχημένος άνθρωπος θα σου πει πως για να καταφέρει να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται, έπρεπε να περάσει μέσα από πολλές δυσκολίες και αποτυχίες. Μόνο έτσι μπορείς πραγματικά να μάθεις από τα δικά σου λάθη και να γνωρίσεις το σωστό τρόπο για να πράξεις.

Πως θα γνωρίσεις καλύτερα τους στόχους σου μέσα από την αποτυχία!


Πάρε όλη την ευθύνη της αποτυχίας

antras skubei kai skeftetai
Όταν βλέπεις πως κάνεις κάτι λάθος, μην επιρρίπτεις τις ευθύνες αλλού, καθώς στρέφοντας το βλέμμα σου αλλού, μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου και τον στόχο που έχεις βάλει. Πάρε τη ευθύνη, μάθε μέσα από τα λάθη σου, δες που έσφαλες και φρόντισε να είναι η τελευταία φορά που αντιμετωπίζεις κάτι με αυτόν τον τρόπο.

Δώσε βάση στη γνώμη των άλλων

filoi kanoun mazi meleti
Η γνώμη των άλλων, και δεν αναφέρομαι στους κακοπροαίρετους που έτσι και αλλιώς θέλουν να σε ρίξουν και να σε βλέπουν να αποτυγχάνεις, αλλά για αυτούς που θέλουν το καλό σου, έχει σημαντική βαρύτητα σε ότι κάνεις. Κακά τα ψέμματα, πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να είναι αντικειμενικοί όσον αφορά τον εαυτό τους και αυτό γιατί σκέφτονται με βάση αυτό που οι ίδιοι γνωρίζουν. Μια δεύτερη και τρίτη γνώμη μπορεί να σου δείξει αν κινείσαι στο σωστό δρόμο ή όχι.

Μην επαναλαμβάνεις τα λάθη σου

andras apofasismenos
Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που πρέπει να μάθεις, είναι να μην επαναλαμβάνεις τα λάθη σου. Ακόμα και αν πιστεύεις πως μπορείς να το κάνεις καλύτερα την επόμενη φορά, κατά πάσα πιθανότητα, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Κάτσε, γνώρισε τα λάθη σου, δες από που προέρχονται και πράξε διαφορετικά την επόμενη φορά, αν πραγματικά θέλεις και τα αποτελέσματα να είναι διαφορετικά.

Επαναπροσδιόρισε το πλάνο σου

antra kleinei ta matia toy
Όταν κάτι δεν βαδίζει εκεί που θέλουμε, πρέπει να καθίσουμε και να αναθεωρήσουμε λίγο τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε. Αν χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τον στόχο σου, μην διαστάσεις, καθώς αυτό μπορεί να σου φανεί σωτήριο και εξαιρετικά απλοϊκό.

Γνώρισε καλύτερα τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεσαι

filoi sizitane eksw
Αν πρόκειται για μια επιχείρηση, ή κάτι που έχει να κάνει με τον έξω κόσμο, προσπάθησε να «μπεις στα παπούτσια» τους και να τους γνωρίσεις καλύτερα. Καταφέρνοντας να σκέφτεσαι με τον τρόπο των άλλων, θα μπορέσεις να φτάσεις ψηλά, αφού θα είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις τι θέλουν οι άλλοι και να τους το δίνεις απλόχερα και εύκολα.
Η αποτυχία δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να φοβάσαι, αλλά κάτι που πρέπει να γνωρίσεις, να μάθεις και να αγαπήσεις. Αν περιμένεις να κάνεις κάτι χωρίς ποτέ να αποτύχεις ή να κάνεις λάθη, αυτό δεν μπορεί να γίνει σωστά και να χτιστεί για να αντέξει σε μάκρος χρόνου.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top