ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα ρολόγια είναι ένα αξεσουάρ που δείχνει πολλά για έναν άντρα. Δεν είναι μόνο για να κοιτάς την ώρα, αλλά δείχνει το στυλ
σου και είναι στη μόδα. Οι περισσότεροι που ψάχνουν για να αγοράσουν ρολόγια δεν δίνουν και πολύ σημασία σε αυτό. Κοιτάνε στα μαγαζιά και παίρνουν αυτό που τους αρέσει.
Είναι λάθος όμως ένα ρολόι να καταλήγει στο κουτί του και να μην χρησιμοποιείται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό. Να μην ταιριάζει σωστά, να είναι άβολο, να είναι κακής ποιότητας ή να μην ταιριάζει με το ντύσιμό σου. Όμως όσο ζεις μαθαίνεις και θα σου δείξω μερικά στυλ ανδρικών ρολογιών για το 2018, για όλες τις τσέπες.

5 Ρολόγια για το 2018!


Κοκάλινα ρολόγια

rologia antres
Ένα πολύ ωραίο ρολόι, αλλά δεν είναι για όλους. Τα κοκάλινα ρολόγια έχουν μηχανικά κινούμενα μέρη και μπορείς να τα δεις από το τζάμι. Είναι ένα ρολόι προς συζήτηση που θα κάνει τους άλλους να το προσέξουν. Συνήθως έρχονται με δερμάτινο λουρί αλλά υπάρχουν και πιο ακριβά που έρχονται με μεταλλικό λουρί, αν είναι αυτό που θέλεις. Δες ακόμη Τα 15 πιο στυλάτα ανδρικά ρολόγια που μπορείς να έχεις!

Ρολόγια αεροπόρου (Aviator)

rologia 2018
Στις μέρες μας τα συγκεκριμένα ρολόγια δεν αγοράζονται για τον σκοπό που δημιουργήθηκαν. Δεν αγοράζεις Aviator γιατί έχεις σκοπό να πιλοτάρεις αεροπλάνο. Κάθε χρόνο το Aviator γίνεται όλο και πιο γνωστά και είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές τιμές. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ ρολογιού μπορείς να αγοράσεις ένα ανάλογα με την οικονομική σου δυνατότητα.

Smartwatch

smartwatch
Γεια εκείνους που θέλουν να έχουν περισσότερη τεχνολογία πάνω τους υπάρχει το smarthwatch. Είναι όμορφα εμφανισιακά χωρίς να είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Οι τιμές τους κυμαίνονται χαμηλά για τα περισσότερα smartwatch, αλλά μπορείς να δώσεις και περισσότερα αν θέλεις κάτι διαφορετικό.

Ψηφιακά ρολόγια

moda rologia
Τα πιο συνηθισμένα ρολόγια που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή είναι τα ψηφιακά ρολόγια. Είναι αξιόπιστα, πρακτικά και ιδιαίτερα προσιτά σε θέμα τιμής. Είναι συνήθως ελαφριά με διάφορες λειτουργίες πάνω τους. Δεν είναι ακριβώς όπως τα smartwatch, γι αυτό και η τιμή τους είναι αρκετά πιο χαμηλή.

Επίσημα ρολόγια

trends rologia
Ένα επίσημο ρολόι συνήθως ξεχωρίζει πολύ από τις υπόλοιπες επιλογές εξαιτίας της απλότητάς του. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου ρολογιού είναι η λεπτή τους σχεδίαση. Αυτό το βοηθάει να ταιριάζει με τα περισσότερα είδη ένδυσης. Οπότε αν δεν είσαι τύπος που θέλει να ψάξει πολύ τι ταιριάζει με τα ρούχα έχει στην κατοχή του ή δεν θέλει πολλά από ένα ρολόι, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top