ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
zwh apotyxiesΌσο ζούμε μαθαίνουμε με εύκολο ή με δύσκολο τρόπο. Η φύση μας είναι να μαθαίνουμε μέσα από εμπειρίες που επιλέγουμε να ζήσουμε, ή εμπειρίες που βρίσκουμε στο δρόμο μας. Τα μαθήματα ζωής πάντως είναι η ευκαιρία να εξελιχτούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Πριν τα 30 μας χρόνια, όλοι πιστεύουμε σε διάφορα πράγματα που είτε είναι ανάλογα με τις δυνάμεις μας είτε όχι. Μπορεί να τσακωνόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους γιατί έχουμε τάσεις επανάστασης. Όμως όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν με τον χρόνο και την εμπειρία.

Δύσκολα μαθήματα ζωής πριν τα 30!

Η ζωή έχει ήδη ξεκινήσει

apofaseis decisions
Όσο είσαι μικρός πιστεύεις ότι η νεότητα δίνει παράταση στην ενηλικίωση. Δεν είναι όμως έτσι. Μέχρι να ενηλικιωθείς έχεις ήδη αγωνιστεί για έναν καλό βαθμό και μία θέση στο πανεπιστήμιο, για μία αγάπη, για αναγνώριση από τους συνομήλικους. Μέχρι τα 30 έχεις παλέψει για το πτυχίο σου και ήδη έχεις αγωνιστεί σκληρά για την δουλειά σου. Τα μαθήματα ζωής είναι πολλά και κάθε σου απόφαση μετράει.

Οι φίλοι βρίσκονται δίπλα σου όχι στο Facebook

online friendships
Μεγαλώνοντας στην ψηφιακή εποχή είναι εύκολο να μπερδέψει κανείς τι είναι πραγματικό και τι όχι. Η αληθινή φιλία δεν βρίσκεται πίσω από μία οθόνη. Οι φίλοι είναι εκεί σαν παρέα σου, συντροφιά και θα σε στηρίξουν στις δυσκολίες.

Αν ερωτευτείς θα πληγωθείς

erwtas apogohteysh
Αν ερωτευτείς θα πληγωθείς για να μπορέσεις να γίνεις καλύτερος και να αποκτήσεις γνώση των άλλων και του εαυτού σου. Είναι ένα σκληρό μάθημα που θα σε πληγώσει για να γίνεις πιο δυνατός.

Οι σπουδές δεν τελειώνουν στο πτυχίο

dia biou mathish
Μπορεί να χάρηκες ότι ξεμπέρδεψες με το διάβασμα, αλλά ζούμε σε μία εποχή που ακόμα και οι εταιρείες πληρώνουν για την δια βίου μάθηση των εργαζομένων τους. Η γνώση είναι απαραίτητη για την επιτυχία και την πρόοδο. Όποιος δεν επιμορφώνεται στην εποχή μας, θα αντικατασταθεί με κάποιον που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Η οικογένεια είναι το σημαντικότερο

oikogeneia
Έχεις τσακωθεί, έχεις μετακομίσει, έχεις ξαναγυρίσει πίσω στο σπίτι. Η οικογένεια σου είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχεις στη ζωή σου. Οι γονείς και τα αδέρφια σου είναι οι μόνοι άνθρωποι που νοιάζονται για σένα περισσότερο από οποιονδήποτε. Έχεις πάρει από αυτούς πολλά μαθήματα ζωής ακόμα και για την δική σου μελλοντική οικογένεια.

Μαθαίνεις να δέχεσαι τις αδυναμίες σου

adynamies elatwmata
Η άρνηση είναι εύκολη όταν μιλάμε για τις αδυναμίες μας αλλά μπορεί όντως να είσαι κυκλοθυμικός, ή να έχεις μην έχεις την ιδανική εμφάνιση. Μέχρι τα 30 σου έχεις μάθει να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και να προσαρμόζεσαι.

Ότι αξίζει θέλει χρόνο

stoxoi sklhrh douleia
Δεν μπορείς να φτάσεις όλα σου τα όνειρα μέχρι τα 30. Σίγουρα θα έχεις κάποιες αποτυχίες στο δρόμο σου για να μάθεις πώς αυτά που πραγματικά αξίζουν θέλουν χρόνο και προσπάθεια.

Γίνεσαι καλύτερος με τις δυσκολίες

discomfort zone
Όπως τα ανθεκτικά υλικά δεν λυγίζουν έτσι και οι άνθρωποι που δεν λυγίζουν με τις δυσκολίες, γίνονται καλύτεροι. Μαθαίνεις να βγαίνεις νικητής.

Οι τοξικές σχέσεις πρέπει να τελειώνουν

toxikes sxeseis
Δεν μπορείς να έχεις σχέσεις που δεν διορθώνονται και σου κάνουν κακό. Δεν έχεις τον χρόνο και την ενέργεια πλέον γι αυτές. Δες επίσης Πως να χωρίσεις τη σχέση σου σαν πραγματικός άντρας!

Ο κόσμος είναι άδικος

adikies sth zwh
Θα έχεις ήδη αντιμετωπίσει αδικίες μέχρι τα 30 ή θα τις βλέπεις να συμβαίνουν σε άλλους. Αυτές σε προετοιμάζουν για να αποδεκτείς το γεγονός ότι ο κόσμος είναι άδικος.

Η τύχη βοηθά όσους δουλεύουν σκληρά

tyxh sklhrh douleia
Η τύχη θα σου χαμογελάσει όταν επιμείνεις και δουλέψεις σκληρά. Αν περιμένεις με τα χέρια σταυρωμένα δεν θα εμφανιστεί ποτέ η ευκαιρία.

Αν θες να ξεκινήσεις κάτι κάνε το τώρα

act now
Δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για κάτι παρά μόνο το παρόν. Ότι αναβάλλεις θα το βρεις μπροστά σου, οπότε κάνε το τώρα.

Δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα

proteraiothtes
Μέχρι να γίνεις 30 θα μάθεις πώς δεν μπορούμε να είμαστε παντού και να κάνουμε τα πάντα. Θα μάθεις να βάζεις προτεραιότητες.

Κάθε άνθρωπος αξίζει σεβασμό

sebasmos sxeseis
Οι άνθρωποι που έχουμε στη ζωή μας, αξίζουν τον σεβασμό μας. Όταν δεν τους φερόμαστε καλά φεύγουν. Αυτό είναι ένα σπουδαίο μάθημα.

Η απόκτηση εμπειριών είναι η καλύτερη επένδυση

empeiries
Χωρίς εμπειρίες δεν θα μάθουμε ποτέ. Με τις εμπειρίες κερδίζεις συναισθήματα, γνώση και αναμνήσεις.

Μαθαίνεις να ζεις στο παρόν

experience emotions
Η πραγματικότητα ειδικά στις μέρες μας θα σε προσγειώσει πιο ανώμαλα από ότι περίμενες. Μάθε να ζεις το τώρα.

Η επιτυχία έρχεται με την υπομονή

success patience
Οτιδήποτε κερδίσεις θα είναι χάρη στην υπομονή σου και την προσπάθεια. Θα μάθεις να μην τα παρατάς εύκολα και αυτό θα σε ακολουθήσει για μία ζωή. Δες επίσης 6 Tips για να βρεις το δρόμο της επιτυχίας & ευτυχίας!

Φρόντισε τον εαυτό σου

ygeia eyexia
Η φύση φροντίζει να έχεις υγεία μέχρι μία ηλικία, αλλά αν παρατήσεις τον εαυτό σου η υγεία δεν είναι κάτι σίγουρο. Φρόντισε το σώμα σου και το μυαλό σου και θα έχεις ευεξία.

Οι αποτυχίες είναι μέσα στη ζωή

zwh apotyxies
Αποτυχίες υπάρχουν πάντα. Το σημαντικό είναι να ξέρεις ποια είναι η μάχη και ποιος ο πόλεμος. Πρέπει να μαθαίνεις από τις αποτυχίες και να μην φοβάσαι να αποτύχεις.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου είσαι εσύ

mathimata zwhs
Έχεις οικογένεια, φίλους και μία καλή σχέση αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτός που θα σε βοηθάει πάντα είναι ο εαυτός σου.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top