ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα 

  Έμφαση στις λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Με τον Ερμή στον Ζυγό να κινείται στον αστερισμό του ρεαλισμού, μια επαγγελματική συνεργασία φαίνεται να έχει θετικά και πρακτικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Αν ωστόσο υπογράψεις μια συμφωνία μην αμελήσεις να κοιτάξεις και τα «ψιλά» γράμματά της, ώστε να μην βρεθείς προ απροόπτου στην συνέχεια. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» με τυχόν εκκρεμότητες στην υγεία σου, πολύ περισσότερο που μια περαστική αλλά και έντονη ενόχληση μπορεί να σε οδηγήσει… κατευθείαν στα χέρια των ιατρών! Οφείλεις ακόμη να είσαι προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και ενδώσεις σε μια σχέση, να ξέρεις ότι στην πορεία της θα αποδειχθεί αρκετά κουραστική για τα δεδομένα σου και ο αρχικός ενθουσιασμός σου θα κοπάσει, ως… είθισται! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να την αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά, χωρίς «φιοριτούρες».

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Με τον Άρη στην Παρθένο, η έγνοια σου για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να γιγαντωθεί, εξ αιτίας προβλημάτων που έχουν μεν βαρύτητα αλλά σε κάθε περίπτωση είναι περαστικά. Το καλό βέβαια είναι ότι θα έρθετε πολύ πιο κοντά μεταξύ σας, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως τελικά το ενδιαφέρον σου αποβεί εξαιρετικά «πνιγηρό» ή σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε ωθεί να διεκπεραιώσεις πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται είτε με την δουλειά, είτε με την υγεία σου.
Ερωτικά
Τα διαρκή «σκοτσέζικα ντους» στα οποία σε υποβάλει ο Άρης στον 5ο φυσικό «οίκο» σου μπορεί να σε έχουν κάνει να χάσεις τον ύπνο σου κι αν συνεχίσεις έτσι κινδυνεύεις να αποσυντονιστείς πλήρως. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να αποσυρθείς μέχρι νεωτέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με τον Άρη στην Παρθένο, είναι πιθανό να θορυβηθείς από κάποιες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται για κάτι που δεν λύνεται, όσο… δραματικό κι αν δείχνει! Επιπλέον, είναι πιθανό είτε να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες, είτε να φιλοξενηθείς εκτάκτως σε άλλο χώρο. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Έριδας θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πιο λειτουργικές τιςδιαπροσωπικές σχέσεις σου, μέσα από μια αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών. Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς με το διαδίκτυο και τα προβλήματά του ή με τα επιστημονικά ενδιαφέροντά σου..
Ερωτικά
Ο Ερμής στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με πολλά πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αλλά φαίνεται ότι σου κάνουν περισσότερο για φίλοι/ες, παρά για ερωτικοί σύντροφοι. Τελικά όμως από γνωριμία σε γνωριμία, όλο και κάτι καλό μπορεί να προκύψει, έστω και στο… βάθος του ορίζοντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με την αντίθεση Ερμή-Έριδας, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις τάξη στον χώρο σου και να υιοθετήσεις πρακτικές λύσεις που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητα σου αλλά και την συμβίωσή σου με τους άλλους. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις δουλειά για το σπίτι. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο επιταχύνει τους ρυθμούς σου αλλά εκείνο που σε «συμφέρει» περισσότερο, είναι το να δώσεις προτεραιότητα στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου ή να μάθεις μια νέα τεχνική, αφού στον «έξω κόσμο» θα προκύψουν εντάσεις και παρενοχλήσεις, που θα σε «χαλάσουν».
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας απέναντί σου αλλάζει αργά αλλά επίμονα τις σταθερές σου κι όλη αυτή η διαδικασία θα επηρεάσει αναπόφευκτα και τις σχέσεις σου. Δεν θα αργήσεις λοιπόν να διαπιστώσεις ότι υπάρχει πλέον ένα αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες αφού εκεί κρύβεται ο… διάβολος! Κι αν ταλαιπωρηθείς από μια επικοινωνιακή δυσλειτουργία, δες το σαν μια ευκαιρία να μυηθείς σε ειδικές γνώσεις που δεν κατείχες. Επιπλέον, μπορεί να ανταλλάξεις δεδομένα για ένα εργασιακό θέμα ή μια υπόθεση ιατρικού ενδιαφέροντος.Παρ άλληλα, με τον Άρη στην Παρθένο είναι πιθανό να προβληματιστείς για μια αρνητική εξέλιξη στα οικονομικά σου αλλά αν ενεργοποιηθείς άμεσα θα μπορέσεις να «γυρίσεις» την κατάσταση υπέρ σου, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στον φυσικό 5ο «οίκο» σου περιορίζει τις προσδοκίες σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση οφείλεις να δώσεις λύσεις στις όποιες δυσλειτουργίες της, πριν να είναι πολύ αργά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα ήταν μέγα λάθος να μπεις σε μια σχέση χωρίς να θέσεις τα όρια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις αφού κάθε τρεις και λίγο αναφύονται ζητήματα, που απαιτούν μια άμεση αντιμετώπιση. Προσπάθησε πάντως να διοχετεύσεις το πλεονάζον δυναμικό σου σε εντατικές εργασίες ή τα σπορ. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Έριδας, αναμένεται να αναδείξεις το ταλέντο σου στην επεξεργασία δεδομένων αλλά και την ικανότητά σου να δίνεις πρακτικές λύσεις εκεί που χρειάζεται. Ίσως μάλιστα να σου ζητηθούν περισσότερες συμβουλές από όσες… αντέχεις! Επιπλέον, η συνάντησή σου με έναν ειδικό μπορεί να αποδειχθεί κομβική για μια οικονομική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου σε προσκαλούν σε νέες περιπέτειες κι αυτήν την φορά όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα και η πιθανότητα να «μπλέξεις» σε μια σχέση με ουσιαστικά προβλήματα θα πρέπει να σε κάνει πολύ πιο επιφυλακτικό/η.


ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Με την αντίθεση Ερμή-Έριδας, η ημέρα προσφέρεται για την διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων και την αρχειοθέτηση-κατάταξη υλικού. Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα, να προβείς σε μικρά μαστορέματα αλλά και να εντρυφήσεις στις επιστήμες και την τεχνολογία, ιδιαίτερα σε τομείς του μικρόκοσμου. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να αποσυρθείς για λίγο από τον «έξω κόσμο», δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες και την διερεύνηση όλων εκείνων που μπορεί να σε κάνουν να… μην νοιώθεις και τόσο καλά, είτε πρόκειται για τα ψυχολογικά σου, είτε για κάποιο θέμα υγείας!
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο του «πριν» και του «μετά» κι ίσως δημιουργηθούν διλήμματα και κάποιες «έκρυθμες» ή ασαφείς καταστάσεις από τις διαρκείς παλινδρομήσεις σου. Φαίνεται όμως ότι τελικά παίρνουν οι άλλοι τις αποφάσεις, βγάζοντας σε από τον κόπο και το δίλημμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με τον Άρη στην Παρθένο, η διάθεσή σου απέναντι σε φίλους/ες και γνωστούς μπορεί να γίνει υπέρ το δέον επιθετική, εξ αιτίας των παρεμβάσεών τους σε θέματα που δεν τους/τις αφορούν. Κι εδώ το ζητούμενο δεν είναι το ποιος έχει δίκιο ή άδικο αλλά το να μην «ξεφύγει» η κατάσταση με χειρονομίες και σκληρούς χαρακτηρισμούς. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα δεν απέχεις πολύ από το να αναλωθείς σε «κυνήγι φαντασμάτων», προσπαθώντας να εκπληρώσεις κάποιες απωθημένες επιθυμίες σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε στρέφει σε τεχνικά και εργασιακά ζητήματα, που πρέπει να επιλυθούν 

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας στον 5ο φυσικό «οίκο» σου σε κάνει να μην μπορείς να δεις καθαρά πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις προδομένος/η ή εξαπατημένος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Με τον Άρη στην Παρθένο, η ημέρα χαρακτηρίζεται από έκτακτα περιστατικά ή εναλλασσόμενα καθήκοντα, που όμως δεν έχουν όλα την ίδια αξία για σένα. Φρόντισε λοιπόν να αξιολογήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου και κυρίως να μην «θυσιάσεις» τον χρόνο σου, προσπαθώντας να πείσεις «αγύριστα κεφάλια», που μάλιστα έχουν προαποφασίσει το τι «πρέπει» να γίνει. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα βρεις και πρόθυμους συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ζυγό φαίνεται να γνωρίζεις ένα πρόσωπο που θα συνδράμει θετικά στο έργο σου με τις ειδικές γνώσεις που κατέχει.
Ερωτικά
Ο Ουρανός στον 5ο φυσικό «οίκο» σου μπορεί να σε βοηθήσει να συντηρήσεις μια σχέση από την στιγμή που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Κι όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία, αυτή είναι η σωστή πολιτική, ώστε η σχέση σου να παραμείνει «παραδόξως» σταθερή και χωρίς προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Έριδας θα σε βοηθήσει να πλαισιωθείς από άτομα που ξέρουν την δουλειά τους και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους. Ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν συγκεκριμένες λύσεις ή βοήθειες στην δουλειά σου αλλά και στο σπίτι, ιδιαίτερα αν προκύψει η αναγκαιότητα κάποιων τεχνικών διορθώσεων. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στην Παρθένο οφείλεις να προσέχεις περισσότερο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αφού η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» αποκτά κάποια επιθετικά χαρακτηριστικά, με κίνδυνο να τα «τσουγκρίσεις» άσχημα, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά!
Ερωτικά
Από προ(σ)κλήσεις και πειρασμούς άλλο τίποτα, στην πλειοψηφία τους ωστόσο πρόκειται για καταστάσεις που κάπου χωλαίνουν και σίγουρα δεν εναρμονίζονται με την ανάγκη σου για κάτι σταθερό και ολοκληρωμένο. Φλέρταρε λοιπόν αν θες, χωρίς όμως να τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου αλλά και στις τεχνικές αρρυθμίες που θα σε ταλαιπωρήσουν, ιδιαίτερα αν η χρήση του διαδικτύου σου είναι απαραίτητη. Επιπλέον, μπορεί να ανταλλάξεις πληροφορίες για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί αλλά και να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα στα εργασιακά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο συνδυάζεται με έντονες επιθυμίες που… έρχονται και φεύγουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε αχρείαστες αγορές ή βιαστικές κινήσεις στα οικονομικά σου. Πρόσεξε ακόμη τα κάθε είδους «αρπακτικά»!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια «έκτακτη» ερωτική περιπέτεια, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προδιαγραφές για την συνέχισή της σε… άλλο επίπεδο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «κυνηγήσεις» τις απολαύσεις που αναζητάς στο πλευρό του/της συντρόφου σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με τον Άρη στην Παρθένο, η διάθεσή των άλλων απέναντί σου γίνεται ασταθής, κάτι που σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού οι «σίγουρες» λύσεις που αναζητάς βρίσκονται «στον αέρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από καθυστερήσεις και εμπόδια στις εξωστρεφείς δράσεις σου, οπότε κόψε… ταχύτητα! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Έριδας σε καλεί να είσαι τυπικός/η στις οικονομικές δοσοληψίες σου, αφού μια «ασήμαντη» για σένα λεπτομέρεια, μπορεί να κρίνει πολλά. Κι αν δεν εμπιστεύεσαι και τόσο τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές, μπορεί να έχεις και… δίκιο!
Ερωτικά
Όσο κι αν θες να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα, οι καταστάσεις αλλά και οι συναισθηματικές παλινδρομήσεις σου δεν σου το επιτρέπουν. Αν όμως πάψεις να βλέπεις «σώνει και καλά» σοβαρά τις υποθέσεις σου, τότε και θα «το γλεντήσεις» περισσότερο και θα πετάξεις το «μπαλάκι» στους άλλους!
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2yejdr2
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top