ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η είδηση του διαζυγίου τους ήταν ξαφνική και αναπάντεχη. Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φρόντιζαν, εξάλλου, να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή και να μην απαντούν σε ερωτήσεις για τον γάμο τους.


Μέχρι που σήμερα το μεσημέρι, μέσω κοινή τους ανακοίνωση, έκαναν γνωστούς σε φίλους και θαυμαστές ότι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, πάντα με σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλο και προτεραιότητα την κόρη τους, Εύα. 

Κι ενώ τίποτα δεν προμήνυε αυτή την είδηση, οι δυο ηθοποιόι συνέχιζαν τις αναρτήσεις τους στο Ιnstagram, οι οποίες βεβαίως αφορούσαν την επαγγελματική τους ζωή.

H τελευταία ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη πριν τη σημερινή μέρα, ήταν Τρίτη, ένα προτραίτο της, μ' ένα μήνυμα που έλεγε: Women are made to be loved not understood•
Oscar Wild δηλαδή ότι "Οι γυναίκες είναι φτιαχμένες για να αγαπιούνται όχι για να την κατανοήσουμε".


Όσο για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η τελευταία του ανάρτηση ήταν από την ίδια μέρα, την Τρίτη και αφορούσε τη σειρά "Έλα στη θέση μου" στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ίδιος ήταν φωτογραφημένος πίσω από τα σίδερα της φυλακής και η λεζάντα έγραφε: "Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες !!!! Σε λίγο το δεύτερο επεισόδιο ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ" .



Πηγή: http://ift.tt/2xF4ORO
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top