ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η Kaspersky καταθέτει διαμαρτυρία στα επίσημα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Windows Defender των Windows 10.

Η Microsoft σημειώνει από την πλευρά της ότι είναι πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις αιτιάσεις των επίσημων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κατηγορίες περί των πρακτικών τραστ που φέρεται να ακολουθεί με την κυκλοφορία των Windows 10. To πρόβλημα για την Kaspersky εντοπίζεται στο γεγονός ότι τα Windows 10 διατίθενται με ενσωματωμένο τον Windows Defender, στοιχείο που εκτιμάται ότι αποτελεί μονοπωλιακή πρακτική εκ μέρους της εταιρείας.
Η αρχική καταγγελία της Kaspersky είχε γίνει στην ομοσπονδιακή επιτροπή ενάντια στα μονοπώλια της Ρωσίας (FAS) και η Microsoft είχε προβεί σε κάποιες αλλαγές, αλλά η Kaspersky δεν έμεινε ευχαριστημένη και προχώρησε σε νέα καταγγελία, αυτή τη φορά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ομοσπονδιακό Γραφείο της Γερμανίας ενάντια στα καρτέλ, περί της προώθησης του Windows Defender μαζί με τα Windows 10 από τη Microsoft. Μάλιστα, η Kaspersky τονίζει ότι το λογισμικό της Microsoft είναι κατώτερο σε δυνατότητες και αποτελεσματικότητα έναντι άλλων λύσεων antivirus λογισμικού.
Η Microsoft σημειώνει στο Verge ότι θεωρεί πως τηρεί όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και φέρεται πως είναι πρόθυμη να δουλέψει μαζί με την Kaspersky πάνω σε όλες τις αιτιάσεις της για μονοπωλιακή πρακτική.
PestaOla
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top