ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ;



Αυτά τα απίθανα που συμβαίνουν, έτσι όπως συμβαίνουν, στην τηλεοπτική μας κοινωνία, το πρώτο που επιβεβαιώνουν είναι…θράσος!

Με το θράσος που την απολύουν για να την ξαναπροσλάβουν, με το ίδιο θράσος μας αντιμετωπίζουν όλο αυτό τον καιρό. ΜΕ ΥΠΕΡΟΨΙΑ τύπου: Δικό μας το κανάλι, δικό μας το survivor, ποιος σας χέζει;

Εδώ ο άλλος πιάνει τη γυναίκα του στα πράσα και το μόνο που ακούει: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις»

Είδα βίντεο τις προάλλες, στο οποίο κάποιος στο δρόμο, αντιλαμβάνεται τον τύπο που του έκλεψε το κινητό! Τρέχει, τον σταματάει και του το ζητάει πίσω. Το αποτέλεσμα, ο κλέφτης να τον πλακώσει στο ξύλο…που τόλμησε να του ζητήσει πίσω το κινητό.

Δεν είναι κλέφτες φυσικά! Αλλά κατά παρόμοιο τρόπο αρνούνται όσα βλέπουν τα ματάκια μας. Κοκκινάκης, Πασχάλη, Χανταμπάκης, Χούτος, φυσικά η Βαλαβάνη, ο BO, όλοι τις κλίκας, αντιπροσωπεύουν το ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ δείγμα τις κοινωνίας μας. Τους Αγγελόπουλους και τις Παπαδοπούλου, τις ψάχνεις με το …φανάρι! (άντε πάλι που θα πείτε πως θεοποιώ έναν..βενζινά. Παράδειγμα τον φέρνω.Ένα παράδειγμα, με μια μητέρα που δουλεύει μεροκάματο στο σούπερ μάρκετ. Με τον ίδιο να μυρίζει βενζίνη στις προπονήσεις).

Δικαιούται το ίδιο με όλους, να κυνηγάει τα ωραία μοντέλα για να κάνει γούστα μαζί τους! Δικαιούται, να θέλει να πάρει ανάσες από το κυνήγι του μηνιάτικου! Δικαιούται να επιδιώξει την επιβεβαίωση, όπως όλοι μας κάνουμε κάθε μέρα, από τα πολύ παιδικά μας χρόνια. Δεν μετράει σε κάτι λιγότερο από τους άλλους για να τον χλευάζουν.

Τον χλευάζουν που κάνει το σταυρό του. Δήθεν θρήσκος σου λένε!

Τον χλευάζουν που μιλά για τιμιότητα. Νευρικό τον λένε.

Τον χλευάζουν που δεν θέλει να χάνει και πορώνεται. Προβληματικό και κομπλεξικό τον λένε. Λες και όλοι οι άλλοι όταν ΄χάνουν είναι σε νιρβάνα και όχι μες στις φωνές και στην τσίτα!

Τον χλευάζουν που παίρνει πρωτοβουλίες. Αρχηγικές τάσεις του χρεώνουν….ΛΕΣ και είναι κάτι πολύ κακό, για κάποιον που είναι ικανός να ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ακόμα και σ’ ένα παιχνίδι!

Οι πολλοί, συμμαχούν για να εξοντώσουν αυτόν που ξεχωρίζει. Για να γίνουν πιστευτοί τον βγάζουν …ΤΡΕΛΟ!

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

ΟΚ! Δεν σας λέω κάτι καινούργιο! Δεν σας λέω όμως και κάτι ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ!

Αντί να το θάβουμε κάτω από το καθεστώς των πολλών,ας μη ξεχνάμε πραγματικά ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ!
freegossip
 
Πηγή: http://ift.tt/2sHTv8M
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top