ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Καθώς προσπαθούμε να συνέλθουμε από την…
χθεσινή ψυχρή εισβολή, νέα κατάβαση κρύου αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, με ασθενείς κατά βάση βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά της Ανατολικής Ελλάδας, καθώς και λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κεντρικής και Ανατολικής χώρας.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα εξακολουθήσει να διατηρείται καλός, αλλά με αρκετό κρύο, τουλάχιστον έως την Κυριακή το πρωί. Από εκεί και πέρα τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ο καιρός θα ζεστάνει αρκετά με τη βοήθεια των Νοτιάδων, οι οποίοι επιστρέφουν ξανά στο καιρικό σκηνικό, φέρνοντας μαζί τους βροχούλες από Δευτέρα!
Ας μείνουμε όμως στην επερχόμενη, νέα κατάβαση κρύου στη χωρά μας, για την οποία ήδη έχουν αρχίσει και γράφονται διάφορα μαργαριτάρια στο διαδίκτυο.
Στην εξέλιξη του καιρού από την Πέμπτη θα γίνουν ορατά τα πρώτα σημάδια της νέας αλλαγής του καιρού, καθώς στην Κρήτη περιμένουμε να βρέξει μέσα στην ημέρα, ενώ στη Θράκη σταδιακά θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές και… κατά βάση ασθενείς νιφαδοπτώσεις σε ορεινές – ημιορεινές περιοχές και χιονόνερο στα πεδινά.
Τη νύχτα Πέμπτης προς Παρασκευή θα συννεφιάσει στην Kεντρική και Ανατολική Ελλάδα και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά και ασθενείς νιφαδοπτώσεις στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι καλός. Λεπτομέρειες για τον καιρό όλου του 24ωρου της Παρασκευής, σε επόμενο δελτίο μας.
xalazi.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top