ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η γρήγορη και δημιουργική σκέψη μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν πρόκειται να αποφύγετε κάποιον κίνδυνο. Το να παραμείνετε ψύχραιμοι όταν ασχολείστε με ένα απειλητικό άτομο είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση.

Μια μαμά από το Avon Park της Florida, ήξερε ότι δεν έπρεπε να πανικοβληθεί όταν ο φίλος της όρμηξε σ’ αυτήν και στα τρία της παιδιά κρατώντας ένα μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που είχε η Cheryl Treadway με το φίλο της Ethan Nickerson. Όταν η γυναίκα θέλησε να φύγει από το σπίτι για να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο, εκείνος δεν την άφησε να φύγει χωρίς να τη συνοδεύσει. Όταν γύρισαν μετά στο σπίτι, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Η Treadway δεν μπορούσε να καλέσει το 911 με τον άνδρα δίπλα της, έτσι χρησιμοποίησε τη μια εφαρμογή του κινητού της τηλεφώνου για να ζητήσει βοήθεια.

Η Cheryl Treadway και τα παιδιά της κρατήθηκαν όμηροι από το φίλο της, Ethan Nickerson.

Μετά από αρκετές ώρες που πέρασαν αιχμάλωτοι στο σπίτι τους, η Treadway έπεισε τον Nickerson να την αφήσει να παραγγείλει πίτσα.

Cheryl Treadway and her children were held hostage by her boyfriend, Ethan Nickerson.

Η Treadway χρησιμοποίησε μια εφαρμογή του κινητού της για να παραγγείλει μια πίτσα με πεπερόνι.

Στο μέρος για τα σχόλια, η Treadway έγραψε, “Παρακαλώ βοηθήστε. Πάρτε το 911 για μένα,” και “911 όμηροι, βοήθεια.”

Treadway used her phone app to make her order of a small pepperoni pizza.
Ο διευθυντής της Pizza Hut, Candy Hamilton ήταν σοκαρισμένος όταν διάβασε το σημείωμα σχετικά με την παραγγελία. Η Treadway ήταν τακτική πελάτισσα στο εστιατόριο και το σημείωμα της τους ανησύχησε.

“Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είμαι εδώ 28 χρόνια και ποτέ, μα ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί αυτό”, εξηγεί ο Hamilton.

Pizza Hut manager Candy Hamilton was shocked when they read the note on the order. Treadway was a regular customer at the restaurant and her note alarmed them.

Το εστιατόριο ενημέρωσε τις αρχές και οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι.

Ο αστυνομικός Curtis Ludden έβγαλε την Treadway και ένα από τα παιδιά της έξω από το σπίτι. 20 λεπτά αργότερα, απελευθερώθηκαν και τα άλλα δύο παιδιά.

The restaurant notified the authorities and deputies from the Highlands County Sheriff's Office were sent to the home.

Ο Nickerson συνελήφθη και κατηγορείται για επίθεση με όπλο χωρίς πρόθεση να σκοτώσει και για παράνομη φυλάκιση.

Ο αστυνομικός Curtis Ludden επαινεί την Treadway για τη γρήγορη σκέψη της, και συμπληρώνει, “Δεν ξέρω αν ποτέ θα σκεφτόμουν εγώ κάτι τέτοιο. Είναι, πάντως, κάτι που έκανε τόσο φυσικά.”

Nickerson has been arrested and charged with aggravated assault with a weapon without intent to kill, battery, false imprisonment, and obstructing justice by depriving communication to law enforcement. Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top