ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

pire-meros-sto-the-voiceΟ Christian Cuevas είναι σίγουρα ένα από τα πρώτα φαβορί του The Voice, και θα δείτε γιατί.

Με τις πλάτες των κριτών γυρισμένες, ο 22χρονος φοιτητής μουσικής από τη Φλόριντα ερμήνευσε το τραγούδι του Michael Bolton “How Am I Supposed to Live Without You.”
Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, ο Adam Levine και ο Blake Shelton γύρισαν, γοητευμένοι από την απόδοση του Cuevas.
Αλλά ο Cuevas έχει επίσης μια συγκινητική ιστορία πίσω από την απίστευτη φωνή του, και την απόφασή του να δοκιμαστεί στο σόου για δεύτερη φορά.
Μερικά χρόνια πριν, ο Cuevas έμαθε ότι ο πατέρας του ήταν άρρωστος και η υγεία του είχε φθίνουσα πορεία. Με την ελπίδα στην καρδιά του, ο τραγουδιστής διαγωνίστηκε στο τραγούδι ως έφηβος, αλλά απορρίφθηκε. Ήταν πληγωμένος, και ο ίδιος είπε ότι δεν θα μπορούσε να πάει ποτέ ξανά σε οντισιόν.
Αλλά το Δεκέμβριο του 2015 – μετά από το χαμό του αγαπημένου του πατέρα- παραγωγοί του σόου τον εντόπισαν από το λογαριασμό του στο YouTube. “Μου είπαν αν θα μπορούσα να πάω στο Memphis για μια ακόμα οντισιόν,” είπε στο Orlando Weekly.
Με τη στήριξη των καθηγητών του κολεγίου του, ο Cuevas έβαλε το σχολείο στην αναμονή για να ακολουθήσει το όνειρό του.
Με τη μητέρα του να ξεσπά σε δάκρυα στα παρασκήνια, ο Cuevas επέλεξε την Alicia Keys για προπονήτριά του. Απ’ ότι φαίνεται, θα δούμε πολλά περισσότερα από αυτόν τις εβδομάδες που έρχονται.

Πηγή: diaforetiko
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top