ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

1

post-feature-image

Ερασιτεχνικοί οι χειρισμοί της ΑΕΚ στο θέμα του Πορτογάλου φορ. Τι δεν είδαν ή… επέλεξαν να μη δουν και γιατί υπάρχουν φόβοι ότι το πρόβλημα θα γίνει μεγαλύτερο στη συνέχεια.

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα που έχει προκαλέσει στους φίλους της Ένωσης η μέχρι στιγμής παρουσία του Ούγκο Αλμέιδα με τη φανέλα της ομάδας. Ο Πορτογάλος ήρθε στην Ελλάδα ως η μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή του Δικεφάλου και έδειξε δείγματα γραφής από την κλάση του μόλις στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πετυχαίνοντας δυο γκολ, το ένα εξ’ αυτών πολύ εντυπωσιακό.

Τα προβλήματα άρχισαν στη συνέχεια καθώς ο Αλμέιδα αποχώρησε από το ματς λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο παιχνίδι, με τη Βέροια, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να μείνει «στα πιτς» τόσο απέναντι στον Ηρακλή όσο και στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό που έρχεται την Κυριακή.

Ήδη, ο ενθουσιασμός που υπήρχε στις τάξεις των οπαδών για το σπουδαίο όνομα που απέκτησε η ομάδα έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε προβληματισμό για το αν ο παίκτης είναι ανήμπορος να προσφέρει εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος με τη μέση του.

Μάλιστα, ο προβληματισμός εντείνεται από τη στιγμή που στην πιάτσα των ατζέντηδων θυμήθηκαν πως ο Αλμέιδα «κόπηκε» από ομάδες στα ιατρικά τεστ του καλοκαιριού προτού τελικά καταλήξει στην ΑΕΚ. Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Γιατί ήρθε στην ομάδα ο Πορτογάλος αν αντιμετωπίζει τόσο σοβαρό πρόβλημα;

Είναι δυνατόν οι άνθρωποι του Δικεφάλου να μην κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα με τη μέση του παίκτη τη στιγμή που οι ομόλογοί τους σε άλλους συλλόγους το έκαναν; Ή μήπως είχαν γνώση για αυτό, αλλά πάνω στην απελπισία τους να αποκτήσουν επιθετικό, το αγνόησαν αποφασίζοντας να ρισκάρουν;

Όποια, πάντως, κι αν είναι η απάντηση, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που ανέλαβαν να «τρέξουν» τη συγκεκριμένη μεταγραφή είτε διέπονται από ανικανότητα είτε λειτούργησαν εντελώς ερασιτεχνικά προχωρώντας σε ένα ρίσκο που δεν νοείται να παίρνει μια ομάδα που λέει ότι κάνει πρωταθλητισμό!

Ο ίδιος, πάντως, ο παίκτης υποστηρίζει ότι το πρόβλημά του δεν είναι τόσο σοβαρό και είναι πιθανό αυτό να πίστεψαν και στην ΑΕΚ. Το αν θα δικαιωθεί και αυτός και η ομάδα θα το δούμε στο μέλλον, ωστόσο τα δεδομένα μέχρι στιγμής δεν είναι υπέρ τους!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top