ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μια 86χρονη κυρία έστειλε στη Google ένα τέτοιο ασυνήθιστο αίτημα που η εταιρεία αποφάσισε να της απαντήσει προσωπικά.

Οι γιαγιάδες μας είναι, σε μεγάλο βαθμό, υπέροχοι άνθρωποι που δεν μπορούμε παρά να τις λατρεύουμε. Αλλά όταν η γιαγιά σας αποδεικνύεται ότι έχει καλούς τρόπους, ακόμα και όταν χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο, αυτό είναι αρκετό για να λιώσει την καρδιά σας.

Εμείς δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε και μοιραζόμαστε μαζί σας αυτή την ιστορία σχετικά με μια ηλικιωμένη κυρία που έγινε σε απευθείας σύνδεση αστέρι σχεδόν εν μία νυκτί. Δείτε παρακάτω το γιατί.

Πρόσφατα, ο Ben John βρήκε ίχνη από ένα πολύ ασυνήθιστο αίτημα στον υπολογιστή του που είχε πληκτρολογήσει στο Google η 86χρονη γιαγιά του, May Ashworth: «παρακαλώ να μεταφράσετε αυτούς τους λατινικούς αριθμούς…ευχαριστώ»
Αυτή η 86χρονη έκανε την Google να της απαντήσει προσωπικά σε ένα ασυνήθιστο αίτημα της - Εικόνα 1
Ο νεαρός άνδρας σκέφτηκε ότι ο τρόπος με τον οποίο η γιαγιά του είχε διατυπώσει το αίτημα της ήταν τόσο γλυκός που αποφάσισε να το μοιραστεί στο Twitter με το ακόλουθο σχόλιο:

«Ωχ Θεέ μου, άνοιξα το laptop της γιαγιάς μου και όποτε γκουγκλάρει κάτι, γράφει «παρακαλώ» και «ευχαριστώ». Δεν μπορώ…γέλιο μέχρι δακρύων.»
Αυτή η 86χρονη έκανε την Google να της απαντήσει προσωπικά σε ένα ασυνήθιστο αίτημα της - Εικόνα 2
Σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, το μήνυμα είχε γίνει retweet πάνω από 11.000 φορές. Ο Ben ρώτησε τη γιαγιά του, γιατί είχε γράψει ένα τέτοιο ευγενικό αίτημα στην Google. Αποδεικνύεται ότι η 86χρονη είχε την εντύπωση ότι υπήρχε ένα πραγματικό πρόσωπο που κάθεται κάπου στο γραφείο της Google και ανταποκρίνεται σε κάθε αναζήτηση από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Και, φυσικά, σκέφτηκε ότι αν του μιλήσει όμορφα, θα πραγματοποιηθεί το αίτημα της πολύ πιο γρήγορα.

Το post στο Twitter  υπέπεσε τελικά στην προσοχή των εργαζομένων στην Google οι οποίοι αποφάσισαν να απαντήσουν στην May με τον ίδιο ακριβώς, άψογα ευγενικό τρόπο:

«Αγαπητή γιαγιά του Ben, ελπίζουμε να είστε καλά. Ανάμεσα σε ένα δισεκατομμύριο αναζητήσεις, η δική σας μας έκανε να χαμογελάσουμε. Α, και η απάντηση στο αίτημα σας είναι 1998. Ευχαριστούμε.»
Αυτή η 86χρονη έκανε την Google να της απαντήσει προσωπικά σε ένα ασυνήθιστο αίτημα της - Εικόνα 3
Πηγή:brightside.me
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top