ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ποια κίνηση των Πειραιωτών δείχνει ότι δεν καίγονται να
κρατήσουν τον Αργεντινό στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport", ο Μάρκο Σίλβα έχει εκφραστεί θετικά για την παραμονή του Εστεμπάν Καμπιάσο Ο Πορτογάλος τεχνικός καθώς θεωρεί πως ο Αργεντινός μέσος, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, μπορεί να προσφέρει πολλά στους "ερυθρόλευκους" με την εμπειρία και το τεράστιο διαμέτρημά του ως προσωπικότητα.

Οι διοικούντες των πρωταθλητών δεν θέλουν να χαλάσουν το χατήρι στον προπονητή τους και θα επιδιώξουν να κρατήσουν τον Καμπιάσο αλλά με τους δικούς τους όρους. Συγκεκριμένα, προτίθενται να προτείνουν στον έμπειρο χαφ συμβόλαιο μάξιμουμ ενός εκατομμυρίου ευρώ, ήτοι μείωση των απολαβών του τουλάχιστον στο 50% σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε φέτος!

Σίγουρα δεν πρόκειται για πρόταση που θα ικανοποιήσει τον ποδοσφαιριστή και κανείς δεν θα μπορεί να κατηγορήσει τον Καμπιάσο εάν τελικά δεν τη δεχτεί. Και αυτό γιατί ναι μεν ο Ολυμπιακός του προσφέρει αρκετά χρήματα, αλλά όταν υπάρχει τέτοια μείωση σημαίνει πως είτε δεν έμειναν ικανοποιημένοι με όσα προσέφερε ο 35χρονος φέτος είτε δεν πιστεύουν ότι αξίζει να επενδύσουν πολλά επάνω του για την επόμενη σεζόν.

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top