ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, η γνωστή τράπεζα προσπαθεί να πουλήσει στην αγορά δάνεια, ελληνικών εφοπλιστικών εταιριών συνολικού ποσού 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Φήμες λένε ότι η  Royal Bank of Scotland θα διακόψει την φυσική της παρουσία στην Ελλάδα και ήδη ψάχνει να βρει πώς θα πουλήσει όλα τα σημαντικά χαρτιά που διαθέτει το χαρτοφυλάκιό της.
Στο σημείο αυτό να υπογραμμιστεί πως η RBS είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις στον κλάδο της ναυτιλίας με το ελληνικό της γραφείο το οποίο μετρά 60 άτομα να έχει διαδραματίσει βαρυσήμαντο ρόλο στην ανάπτυξή της ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες.

Το Reuters βάσει πηγής της τράπεζας στην Ελλάδα, αναφέρει: «Δε θα βρισκόμαστε για πολύ ακόμη στη χώρα. Η RBS σταδιακά αποσύρεται από την αγορά και σταματάμε τις δραστηριότητές μας στη χώρα», και τόνισε πως «ο τομέας της ναυτιλίας μας είναι προς πώληση και θα αναμένουμε προσφορές μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο». Τέλος, να σημειωθεί ότι η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.
loading...
 
Top