ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η «dream team» των Ελλήνων stars αποκαλύπτει τη διατροφή που ακολουθεί για το πρώτο μαγιό του καλοκαιριού.

Οι Ελληνίδες celebrities έχουν ριχτεί στη μάχη των κιλών για να βγουν το φετινό καλοκαίρι στις παραλίες και να εντυπωσιάσουν με τα κορμιά τους. Γιατί είναι το «πρώτο μαγιό του καλοκαιριού» αυτό που τραβά αμέσως τα βλέμματα και γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των γυναικών. Το περιοδικό Hello βρήκε τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής των Ελληνίδων stars, λίγους μόνο μήνες πριν ποζάρουν δίπλα στο κύμα.
Φαίη Σκορδά: Ζυγίζει 58 κιλά και έχει πλέον, χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Κάθε Σαββατοκύριακο τρέχει στη γειτονιά της στη Βουλιαγμένη για περίπου 30 λεπτά. Όσο για τα διατροφικά μυστικά της; Καταναλώνει 1,5 λίτρο νερό την ημέρα, ωμές σαλάτες εποχής ενώ το πρωινό της γεύμα περιλαμβάνει ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι μαζί με ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα. Διότι το τέλειο σώμα θέλει και τις ανάλογες θυσίες.
Δέσποινα Βανδή: Διαθέτει μια σχεδόν αψεγάδιαστη σιλουέτα. Ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα διατροφής του Δημήτρη Πέππα για καλοσχηματισμένους κοιλιακούς. Καταναλώνει καθημερινά τροφές πλούσιες σε ενέργεια όπως σπανάκι και παντζάρια ενώ αποφεύγει τα γλυκά και τα τηγανητά. Όταν έχει «free day» δεν χάνει την ευκαιρία να δοκιμάσει λίγη μαύρη σοκολάτα. Το πρόγραμμα γυμναστικής της περιλαμβάνει τζόκινγκ στη θάλασσα, TRX δύο φορές την εβδομάδα αλλά και Pilates. Έτσι διατηρεί τους υπέροχους κοιλιακούς της...
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσο περιορισμένος και αν είναι ο ελεύθερος χρόνος της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν παραλείπει να κάνει δύο φορές την εβδομάδα crossfit. Όποτε μάλιστα, έχει αντοχές ζει και την εμπειρία ενός άλλου αθλήματος, του «aerial dance». Η καθημερινή διατροφή της περιλαμβάνει λίγο απ΄ όλα ενώ προσπαθεί να περιορίσει τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη για να μην ανέβει η ζυγαριά σε απαγορευτικά νούμερα.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια έχει κάνει το γυμναστήριο δεύτερο σπίτι της. Γυμνάζεται καθημερινά με personal trainer, βγάζει βόλτες τον σκύλο της δίπλα στη θάλασσα ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και το kick boxing. Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της, ακολουθεί ευλαβικά τις οδηγίες του διατροφολόγου της, Γιώργου Μουλίνου. Τρώει πέντε γεύματα την ημέρα ενώ αποφεύγει κάθε τροφή που περιέρχει γλουτένη και τα τηγανητά. Έχει βάλει στόχο μέχρι το καλοκαίρι να έχει αποκτήσει το τέλειο, καμπυλωτό, κορμί.
Ελεονώρα Μελέτη: Η παρουσιάστρια γυμνάζεται κάνοντας surf και θαλάσσιο σκι ενώ το διατροφικό της πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε με έξι μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας με πρωτεϊνες. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, έχει αντικαταστήσει το γάλα με γιαούρτι και τυρί με χαμηλά λιπαρά, ενώ δεν παραλείπει να δοκιμάσει καθημερινά τα αγαπημένα της φρούτα (μπανάνα, βατόμουρα). Λάτρης της υγιεινής διατροφής η παρουσιάστρια.







loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top