ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Η δικαιοσύνη είναι ορισμένες φορές τυφλή. Αυτός ο κανόνας φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και με την υπόθεση αυτής της νεαρής μητέρας, που υπέφερε από βαριά τραύματα.

Σε αυτή την κατάσταση έφερε την Natalie Allman ο απίστευτα ζηλιάρης πρώην της. Επιχείρησε να της κόψει τον λαιμό, πήγε να την πνίξει με μαξιλάρι και την χτύπησε χρησιμοποιώντας βαράκι γυμναστικής! Μπροστά σε όλο αυτό ήταν και οι δύο μικροί γιοι τους...

Το δράμα αυτής της μητέρας δεν δείχνει να έχει τέλος, καθώς το δικαστήριο της επιβάλλει να του γράφει γράμμα τρεις φορές τον χρόνο στο άτομο που την κατάντησε έτσι! Ο πρώην στρατιωτικός Jason Hughes, που αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, ξέφυγε εντελώς όταν έμαθε πως η πρώην του βλέπει άλλον άντρα και της επιτέθηκε.


Η νεαρή μητέρα μάλιστα, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης για περιφρόνηση αν δεν ακολουθήσει τις εντολές του δικαστηρίου! Απελπισμένη η Allman δήλωσε: "Είμαι τόσο θυμωμένη διότι ο νόμος εξακολουθεί να υποστηρίζει τα γονεϊκά του δικαιώματα"!

"Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μπορεί και να μου πάρουν τα παιδιά ή να πάω φυλακή αν δεν γράψω. Φέρονται σε εμένα σαν να είμαι εγκληματίας", συμπλήρωσε.

athensmagazine.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top