ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Καταψύξτε το υπόλοιπο από σάλτσες (κοκκινιστού ή λεμονάτου,ή ντομάτας) για μια γρήγορη λύση
Σάλτσα σε παγοκυψέλη
ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Διατηρούμε υπόλοιπο από σάλτσα (κοκκινιστού ή λεμονάτου, ή απλή σάλτσα ντομάτας) στο ψυγείο για 3 ημέρες. Αν την αποθηκεύσουμε σε παγοκυψέλες, τη διατηρούμε στην κατάψυξη για τρεις μήνες.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα παγάκια πχ. σε μια μπριζόλα, ή φιλέτο κοτόπουλου.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top