Καταψύξτε το υπόλοιπο από σάλτσες (κοκκινιστού ή λεμονάτου,ή ντομάτας) για μια γρήγορη λύση
ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Διατηρούμε
υπόλοιπο από σάλτσα (κοκκινιστού ή λεμονάτου, ή απλή σάλτσα ντομάτας)
στο ψυγείο για 3 ημέρες. Αν την αποθηκεύσουμε σε παγοκυψέλες, τη
διατηρούμε στην κατάψυξη για τρεις μήνες.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα παγάκια πχ. σε μια μπριζόλα, ή φιλέτο κοτόπουλου.
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.