Ο ιδανικός τρόπος για να ωριμάσει με φυσικό τρόπο μια μπανάνα είναι να την κρατήσουμε μέσα...
στη χαρτοσακούλα της και να την αφήσουμε εκτός ψυγείου.
Όσο για το μαύρισμα της φλούδας της, είναι κάτι που θα συμβεί είτε τη βάλεις στο ψυγείο είτε όχι. Αρχικά η φλούδα αποκτά μαύρα στίγματα και στη συνέχεια μαυρίζει. Αν τη βάλεις στ ψυγείο το μαύρισμα θα γίνει ακόμα πιο έντονο, αλλά το εσωτερικό της μπανάνας θα είναι μια χαρά. Μην διστάσεις να την καταναλώσεις αν δεν είναι μαυρισμένη μέσα ή λιωμένη. Η αλλοίωση στο χρώμα της φλούδας δεν είναι επικίνδυνη.
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.