ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


atlantis market Έκλεισε γνωστό «κατάστημα» πώλησης ναρκωτικών. Οι διαχειριστές έφυγαν με τα χρήματα των πελατών τουςΦαίνεται ότι ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα που ειδικευόταν στην πώληση παράνομων φαρμάκων και ναρκωτικών έχει εξαφανιστεί από το διαδίκτυο, μαζί βέβαια με τις πληρωμές των πελατών του.
Το Atlantis Market, ένας ανταγωνιστής της μεγάλης διαδικτυακής μαύρης αγοράς, Silk Road, σταμάτησε να λειτουργεί πριν από μία εβδομάδα για «λόγους ασφαλείας».
Οι περισσότεροι πελάτες του site υπέθεσαν ότι οι ιδιοκτήτες του μπορεί να έχουν προβλήματα αφού η στρατηγική marketing που είχαν υιοθετήσει δεν ήταν και τόσο διακριτική. Οι εν λόγω «καταστηματάρχες» ανέβαζαν βίντεο στο YouTube για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους (μαριχουάνα κλπ).

Το Atlantis Market όσο υπολειτουργούσε, ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε να επιστρέψει τις καταθέσεις των πελατών του πριν κλείσει. Ωστόσο, οι πελάτες του ανέφεραν δυσκολίες όταν ζήτησαν πίσω τα χρήματά τους. Ένας χρήστης ισχυρίζεται ότι είχε καταθέσει 3.000 δολάρια στον λογαριασμό του στο Atlantis. Σήμερα λοιπόν, το site εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο εντελώς.
Οι άνθρωποι πίσω από το Atlantis φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί μαζί με τις καταθέσεις των πελατών τους, σύμφωνα με μια συνέντευξη που έδωσε ένας συντονιστής του forum της ιστοσελίδας στον Eiley Ormsby, έναν Αυστραλό δημοσιογράφος που ασχολείται με την underground σκηνή του DeepNet.
Οι πελάτες του χρησιμοποιούσαν εικονικά νομίσματα Bitcoin και Litecoin για να αγοράσουν χασίς, meth, κοκαΐνη και πολλά άλλα. Χάρη στην ανωνυμία του ψηφιακού underground, το να κλέψεις το εικονικό νόμισμα μπορεί να είναι το τέλειο έγκλημα.

Πηγή: iguru.gr
loading...
 
Top