ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ανησυχητικά τα νέα για τον κ. αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μια και βρέθηκε παίχτρια
στο Ρουκ Ζουκ που κάτι της θύμιζε το όνομά του μεν, αλλά και πάλι δεν ήταν σίγουρη. Μπήκε λοιπόν το λήμμα «Αδωνις Γεωργιάδης» από τηΖέτα Μακρυπούλια και η συμμετέχουσα δεν τον γνώριζε. «Πολιτικός; Δεν είναι...» αποφάνθηκε κοιτώντας στο ταβάνι.

Οπότε άρχισε να ψάχνει στα τυφλά. Τον είπε άνδρα, τον είπε διάσημο, τον είπε και ψηλό, «αν και η κάμερα σε κονταίνει» όπως συμπλήρωσε. «Κονταίνει η κάμερα, δεν το ήξερα, παχαίνει ήξερα» είπε τον πόνο της και η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης;» ρωτάει έκπληκτη η παρουσιάστρια. «Οχι» απαντά με συστολή η κοπέλα, σαν να ντρεπόταν λίγο ενώ θα έπρεπε να νιώθει το ακριβώς αντίθετο. «Ιδέα, ε;»επιμένει η Ζέτα. «Τον έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω ποιος είναι» ξανά η κοπέλα.

Oπως  αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών κόλαφος για τον αντιπρόεδρο, ευτυχία για το κορίτσι. Ξέρετε τι είναι να μην γνωρίζεις τον Αδωνι, να μην τον έχεις διαρκώς στα αυτιά σου και να αγνοείς την πολιτική του ύπαρξη; Είναι η ηρεμία που ψάχνουν όλοι στη Γιόγκα...

Το σχετικό απόσπασμα πόσταρε στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης, δείχνοντας πως έχει διάθεση για αυτρολάρισμα.

«Ευχαριστώ την Ζέτα Μακρυπούλια⁩ για την όμορφη τηλεοπτικά στιγμή. Έστω και έτσι έγινα για λίγο και ψηλός και πλούσιος…. φανταστικό βίντεο», έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ.Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top