ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τηλεθεατές ζητούν άμεση διακοπή της σειράς - Υποστηρίζουν πως ο αιμοσταγής δολοφόνος εμπνεύστηκε από το σήριαλ.


Δέκτης παραπόνων για τη δραματική σειρά «Το τατουάζ» έγινε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης τις τελευταίες μέρες και γι’ αυτό ευθύνεται η υπόθεση «Ορέστης».

Οι τηλεθεατές φαίνεται πως μπέρδεψαν τη μυθοπλασία με την πραγματική ζωή και ζητούν την άμεση διακοπή της σειράς που μεταδίδεται από τον Alpha Κύπρου.

Βασικό πρόσωπο στην πλοκή του Τατουάζ είναι ένας serial killer με το όνομα Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος). Σύμφωνα με το politis.com.cy στις καταγγελίες τους, οι Κύπριοι τηλεθεατές διαμαρτύρονται πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό από το σίριαλ, το οποίο συνδέουν με τα γεγονότα των ημερών.

Ζητούν διακοπή

Τα παράπονα που δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τη σειρά δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης με τη σαπουνόπερα του Alpha, αλλά οι πολίτες θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα οι θεατές να επηρεάζονται αρνητικά, γι’ αυτό και ζητούν τη διακοπή της σειράς.

Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά, την οποία υπογράφει η ελληνικής καταγωγής σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανό, καθώς ακόμη και αν κάποιος μπει σε αυτή τη θεωρία συνωμοσίας, η πλοκή της σειράς ακολούθησε τη ροή των γεγονότων της υπόθεσης «Ορέστης». Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα παράπονα για τη σειρά είναι περισσότερα από αυτά που λαμβάνει η Αρχή για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα Μέσα την εν λόγω υπόθεση στα δελτία ειδήσεων.

Δείτε εικόνα από τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη:



Εξετάζουν στην Αρχή

Από την πλευρά της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, καθηκόντως, οφείλει να εξετάσει κάθε παράπονο που λαμβάνει από τους πολίτες, γι’ αυτό και έβαλε στο στόχαστρό της τη δραματική σειρά.

Φυσικά, η Αρχή λειτουργεί πάντα κατασταλτικά σε σχέση με τις υποθέσεις που εξετάζει, ενώ, όπως μας λέχθηκε, λαμβάνει σοβαρά υπόψη όλες τις καταγγελίες που γίνονται, παρόλο που σέβεται το δικαίωμα του δημιουργού και δεν παρεμβαίνει σε σενάρια, θεωρώντας το λογοκρισία, γι’ αυτό και ενεργεί αναλόγως στα πλαίσια της νομοθεσίας.


Πηγή: http://bit.ly/2LwBW5o
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top