ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Παρουσιάστηκε στην φετινή έκθεση της Γενεύης και συγκέντρωσε επάνω της όλη την δημοσιότητα, καθώς τα
19 εκατομμύρια που κοστίζει την καθιστούν το ακριβότερο αυτοκίνητο παραγωγής στην ιστορία.

Ο λόγος για την μία και μοναδική Bugatti La Voiture Noire η οποία εντυπωσίασε τους πάντες, με τις φήμες να θέλουν τον πρώην πρόεδρο του VW Group Ferdinand Piech να είναι αυτός που θα την αγοράσει.

Όμως η γνωστή ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca υποστηρίζει ότι ο τυχερός ιδιοκτήτης δεν είναι άλλος από τον Cristiano Ronaldo. O οποίος μάλιστα θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το 2021 για να παραλάβει το αυτοκίνητό του, καθώς αυτό που είδαμε στην Γενεύη δεν ήταν το τελικό προϊόν. Μάλιστα, το έκθεμα της Γενεύης δεν είχε καν εσωτερικό, αφού η σχεδίασή του δεν έχει γίνει ακόμα!
Το La Voiture Noire είναι ένας φόρος τιμής στην Type 57 SC Atlantic και έχει τα ίδια μηχανικά μέρη με την Chiron, δηλαδή των W16 κινητήρα των 8 λίτρων με τους 1.500 ίππους και τα 1.600 Nm ροπής.

Αν όντως ο Ronaldo είναι ο ιδιοκτήτης της πανάκριβης αυτής Bugatti θα έχει μία από τις πιο extreme συλλογές αυτοκινήτων στην κατοχή του, καθώς ήδη στο γκαράζ του βρίσκονται μία Veyron Grand Sport και μία Chiron μεταξύ πολλών άλλων εξωτικών αυτοκινήτων από άλλους κατασκευαστές.


Πηγή: http://bit.ly/2LwBW5o
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top