ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Για μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, την οποία κράτησε κρυφή ακόμη και από τους γονείς
της, μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ξεκίνησε να μιλά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και πως αισθάνθηκε πως μπορεί να υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη. Με αφορμή αυτή την αναφορά, αποκάλυψε πως έχει περάσει κατάθλιψη στο παρελθόν.

«Εχω περάσει κατάθλιψη και αρκετά βαριά, μετά από ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Και το πέρασα και για πολλά χρόνια, κανείς δεν το ήξερε» εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εκπομπή του ALPHA. «Περνούσα πολύ δύσκολα. Θα πω τώρα κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες και είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό» πρόσθεσε.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πάθαινα μικρά καρδιακά επεισόδια
Η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή, σύμφωνα με όσα λέει σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που πάθαινε συχνά μικρά καρδιακά επεισόδια. «Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο».

Ο γιατρός της εξήγησε πως όλα είναι στο μυαλό της, αφού ο οργανισμός της δεν εμφανίζει κάποια παθολογική πάθηση. «Με το που έμπαινα μέσα στο σπίτι πάθαινα κρίσεις, τώρα που στο λέω με πιάνει ένα σφίξιμο. Κανείς δεν το ήξερε αυτό. Ήθελα να το περάσω μόνη μου» συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για εκείνη την περίοδο.


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top