ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τη φετινή Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί στο
Τελ Αβίβ!

Όπως είναι γνωστό, εδώ και πάρα πολύ καιρό, την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό θα εκπροσωπήσει η Τάμτα. Λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες της για το Ισραήλ, η τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τη μέση της το τελευταίο διάστημα.


Αυτή η κατάσταση την έκανε να πατήσει για λίγο pause στις πρόβες της, αλλά τώρα δηλώνει πανέτοιμη για τη σκηνή της Eurovision.Ωστόσο, το πρόβλημα υγείας εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά και ο πόνος ήταν τόσο έντονος που δεν μπορούσε να οδηγήσει.

«Ήταν το Σάββατο 10 Φλεβάρη, φεύγοντας από το μαγαζί -είχα πολύ φορτωμένη εβδομάδα- μπαίνω στο αμάξι και εκεί που έπρεπε να πατήσω το γκάζι, το πόδι δεν… Λέω Θεέ μου δώσε μου δύναμη να καταφέρω να φτάσω σπίτι! Ξημέρωνε ήδη και κατά τις 8 κατάφερα να ξαπλώσω και μόλις ξάπλωσα κατάλαβα ότι δεν μπορούσα ούτε ξαπλωμένη. Έκλαψα από τον πόνο. Οι πολύ δυνατοί πόνοι κράτησαν δύο εβδομάδες. Κοιμόμουν 20 λεπτά μόνο! Πέρασα πολύ δύσκολα, το ξεπέρασα όμως. Τώρα προσέχω για να μην πάθω κάτι επιπλέον», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δείτε όσα ειπε η τραγουδίστρια


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top