ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Από τώρα και στο εξής θα ξέρεις...Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν έρχεται η βαλίτσα σας στην ώρα της και κάθεστε και περιμένετε στο αεροδρόμιο χάνοντας τζάμπα τον χρόνο σας. Η αλήθεια είναι ότι μόλος δείτε το παρακάτω video θα καταλάβετε κατευθείαν ότι η διαδικασία και ο χρόνος που "ταξιδεύει".

Ενώ εσείς περιμένετε να κατεβείτε από το αεροπλάνο, να μπείτε στο λεωφορείο ή την φυσούνα και αντίστοιχα όταν κάνετε check-in και περιμένετε να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο σας, η βαλίτσα σας κάνει το δικό της ταξίδι.

Αυτό το "ταξίδι" καταγράφηκε σε βίντεο που γυρίστηκε από το Manchester Evening News και δείχνει μια τσάντα που ταξιδεύει κατά μήκος του μεταφορικού ιμάντα, περνώντας από τους κρυμμένους διαδρόμους στο κεντρικό αεροδρόμιο στο του Μάντσεστερ.

Οι βαλίτσες διαβάζονται (το barcode που έχει η ετικέτα που μπήκε στο check-in) από έναν σαρωτή και κατευθύνονται μέσω του δικτύου των μεταφορέων στον σωστό αγωγό συλλογής για επεξεργασία από το προσωπικό χειρισμού αποσκευών. Στη διαδρομή περνά μέσω μηχανών ακτίνων Χ και άλλων συσκευών ασφαλείας.

Και σκεφτείτε ότι το video παρουσιάζει μόνο ένα μικρό μέρος της διαδρομής και μάλιστα δεν έχει και άλλες βαλίτσες οι οποίες θα μεγάλωναν ακόμα περισσότερο το χρόνο διαλογής. Ο λόγος που το βίντεο γυρίστηκε μεμονωμένα είναι για να δώσει μια σαφέστερη εικόνα της διαδικασίας.


Πηγή: http://bit.ly/2LwBW5o
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top