ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Bailey Jean Matheson έφυγε από την ζωή στις 5 Απριλίου από λειομυοσάρκωμα, μόλις στα 35 της χρόνια.


Ο καρκίνος στο υπογάστριο είχε διαγνωστεί 2,5 χρόνια νωρίτερα και οι γιατροί της είχαν δώσει το πολύ 12 μήνες ζωής. Κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες, αφού πήρε την γενναιά απόφαση να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Λίγο πριν πεθάνει ίσως διαισθάνθηκε το τέλος της και η κοπέλα από το Χάλιφαξ του Καναδά, έγραψε τον επικήδειο της. Έναν επικήδειο εξαιρετικά συγκινητικό, ο οποίος δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα. Η Bailey μίλησε για τα αγαπημένα της πρόσωπα, προσφέροντας ταυτόχρονα μερικές συμβουλές για την ζωή.

«35 χρόνια δεν φαίνονται πολλά, αλλά ήταν όμορφα. Ευχαριστώ τους γονείς μου που στήριζαν πάντα τις αποφάσεις μου, σε όλη την διάρκεια της ζωής μου. Πάντα θυμάμαι την μητέρα μου να λέει, πως ο χαμός του παιδιού σου, είναι η χειρότερη απώλεια για έναν γονέα», έγραψε αρχικά.

«Μου έδωσαν το μεγαλύτερο δώρο στηρίζοντας την απόφασή μου να μην κάνω χημειοθεραπεία και να με αφήσουν να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου με τον τρόπο που πίστευα καλύτερο. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο ήταν να με βλέπουν να σταματώ την θεραπεία. Τους αγαπώ και τους δυο γι’ αυτό», συνέχισε.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους φίλους της, με τυος οποίους μοιράστηκε έναν όμορφο δεσμό αγάπης. «Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούσα να τους αγαπήσω περισσότερο, αλλά περνώντας όλο αυτό, μου έδειξαν μια αφοσίωση και μια στήριξη που το έκανε πιο εύκολο, πιο υποφερτό και πιο γαλήνιο».


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top