Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης παρουσιάστηκε την Τετάρτη 8 Μαίου 2019 το φινάλε της πολύ πετυχημένης θεατρικής παράστασης του ηθοποίού και σκηνοθέτη Γιώργου Μάκρη. Η Αννέ..χεια συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο αφού το θέατρο ήταν ασφικτικά γεμάτο και λαμπερές παρουσίες έδωσαν το παρών.
Μία απο τις πολύ συγκινητικές στιγμές ήταν αυτή που η μεγάλη μας ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου έκανε την εμφανισή της στην αίθουσα και ο κόσμος την καταχειροκρότησε.
Μία ακόμα συγκινητική στιγμή ήταν όταν έκανε την εμφανισή του στην αίθουσα ο μεγάλος Μαέστρος Γιώργος Κρεμιζάκης.
Παρόν στο θέατρο και η συγγγραφέας Μαίρη Γκαζίανη.
Το παρόν έδωσαν η Ελένη Φιλίνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Σταύρος Ντάφλος, ο Βασίλης Καμίτσης, η Μαριάννα Καστανία,ο Σπύρός Θεοδόσης, ο Κώστας Γόνης ο Ευάγγελος Πυρίνης και ο Σάκης Μπουσδούνης απο το High Tv και τον ραδιοφωνικό σταθμό eNERGY κ.α.
Ο Γιώργος Μακρής, ο Μάρκος Λεζές, η Τίσσα Βασιλάκη, η Τιτίκα Σαριγκούλη, ο Γιώργος Μαυράς η Ιώαννα Σαλμη χάρισαν απίστευτες στιγμές γέλιου στο κοινό που τους παρακολουθούσε.
Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όπου το ρεύμα κόπηκε στο θέατρο και η αίθουσα βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι, ο κόσμός με τον φακό απάο τα κινητά του έδωσε φώς στην σκηνή και ζήτησε από τους ηθοποιούς να συνεχίσουν να παίζουν.
Την διεύθυνση επικοινωνίας και management έχει ο Νάσος Ρόγκας


Πηγή