ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της εξακολουθεί
να δίνει η 8χρονη Αλεξία, που την Κυριακή του Πάσχα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της, στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν των γιατρών του Παίδων, που βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης, το κοριτσάκι δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο και θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος, για να μπορέσουν να μιλήσουν με σιγουριά για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/ μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.


Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».

Μητέρα Αλεξίας: Έχω πίστη

Η μητέρα της 8χρονης που δεν φεύγει από το πλευρό της μικρής, δήλωσε στο Star ότι πιστεύει πως η Αλεξία θα τα καταφέρει.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας». 

«Ανθρώπινο ράκος» ο 54χρονος – Θα απολογηθεί την Παρασκευή

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη, άσκησε χθες ο εισαγγελέας Θηβών στον 54χρονο, από το όπλο του οποίου έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε το άτυχο κοριτσάκι, την Κυριακή του Πάσχα, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ο 54χρονος, που παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Λιβαδειάς.  Ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Στεφανάκης είπε ότι ο 54χρονος από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της βαλλιστικής είναι σε κατάρρευση. «Είναι ένα ανθρώπινο ράκος», είπε ο Αλέξης Στεφανάκης.

«Δεν κατάλαβα ότι το κοριτσάκι τραυματίστηκε από δική μου σφαίρα. Φοβήθηκα και δεν πήγα στην αστυνομία. Εκείνη τη μέρα πυροβολούσαν όλοι λόγω του Πάσχα. Έριχναν μπαλωθιές και βεγγαλικά. Ναι έριχνα και εγώ. Όταν έμαθα τι έχει γίνει έδωσα στο περίστροφο σε κάτι συγγενείς και το πήγαν στο σπίτι στην Αθήνα», υποστήριξε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς ο 54χρονος.


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top