Μέσα σε μια πληθώρα επιλογής χρωμάτων για τα μαλλιά, οι γυναίκες μοιράζονται ένα κοινό προβληματισμό τους. Είναι γεγονός ότι τα ξανθά ή καστανά μαλλιά με ανταύγειες, τα ξανοιγμένα ή λευκά μαλλιά, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των ανεπιθύμητων κίτρινων και πορτοκαλί τόνων.
Το νέο Elvive Color-Vive Purple εμπλουτισμένο με μωβ χρωστικές, εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, ενώ παράλληλα καθαρίζει τα μαλλιά. Είναι εμπλουτισμένο με αντηλιακά φίλτρα UV τα οποία προστατεύουν το χρώμα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το μωβ χρώμα του, που λειτουργεί  αντίθετα από τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους δίνοντας αποτέλεσμα θρέψης και ανάδειξης του χρώματος των μαλλιών.
HyperFocal: 0
Φυσικά ή βαμμένα ξανθά μαλλιά , με μπαλαγιάζ ή ανταύγειες και για κάθε τύπο μαλλιού, η νέα σειρά Elvive Color-Vive Purple ήρθε για να εμπλουτίσει τη Color-Vive σειρά και να προσφέρει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης χρώματος για τα μαλλιά σας στο σπίτι. Η νέα σειρά αποτελείται από 2 προϊόντα: Το σαμπουάν και τη μάσκα που ζωντανεύουν βαθιά το χρώμα, εξαλείφουν τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους στα μαλλιά αναζωογονώντας το χρώμα, τη λάμψη και το αποτέλεσμα.
HyperFocal: 0
Τρόποι χρήσης :
Εφαρμόστε μια φορά την εβδομάδα, ανάμεσα στη χρήση της κλασικής σειράς Elvive Color Vive. Κάντε μασάζ στα μαλλιά 1-3 λεπτά και ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Για καστανά μαλλιά με ανταύγειες, αναμένετε έως και 5 λεπτά.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας χρήση ενώ οι κίτρινοι και πορτοκαλί τόνοι στα μαλλιά σας αποτελούν πλέον παρελθόν.

Πες αντίο λοιπόν και … GO PURPLE!
Πηγή