ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο


Το περίγραμμα του Ιησού Χριστού φαίνεται να εμφανίστηκε στις φλόγες που έζωσαν την Παναγία των Παρισίων τη Δευτέρα το βράδυ, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Lesley Rowan από τη Σκωτία, διάβαζε για το τραγικό γεγονός της πυρκαγιάς όταν, όπως ισχυρίζεται, διέκρινε μέσα στο σύννεφο καπνού μια φιγούρα.

Η Rowan μοιράστηκε τις σκέψεις της στα social media, εξηγώντας ότι πιστεύει πως η σιλουέτα που σχηματιζόταν ανήκε στον υιό του Θεού, ο οποίος βρισκόταν μέσα στην κόλαση της φωτιάς που είχε τυλίξει τον ναό ηλικίας 850 χρόνων.

«Μπορεί το μυαλό μου να μου παίζει παιχνίδια, γι’ αυτό φίλοι μου ρίξτε και εσείς μια προσεκτική ματιά σε αυτή την εικόνα και πείτε τι βλέπετε» ήταν η ανάρτηση της 38χρονης στο Facebook, μαζί με μια ζουμαρισμένη φωτογραφία του καθεδρικού ναού με κυκλωμένο το σημείο όπου έβλεπε τη φιγούρα.


Ο λογαριασμός της γυναίκας αμέσως κατακλύστηκε από σχόλια χρηστών των social media, που επίσης πίστευαν ότι διακρίνουν το περίγραμμα του Ιησού μέσα στις φλόγες.

«Όταν είδα αυτή τη φωτογραφία χθες το βράδυ, συγκλονίστηκα. Όταν την κοιτάω βλέπω τη σιλουέτα του Ιησού. Πραγματικά βλέπω μια ζωντανή εικόνα» εξήγησε η Rowan.

«Νιώθω ότι αυτό θα προσφέρει ανακούφιση στους ανθρώπους του Παρισιού και σε όλο τον κόσμο αυτή τη δυσάρεστη στιγμή».

Κάποιοι από τους χρήστες του διαδικτύου υποστήριξαν μάλιστα πως μπορούν να διακρίνουν ολοκάθαρα τον Ιησού, ακόμη και τον χιτώνα που φορά ανάμεσα στους καπνούς της Παναγίας των Παρισίων.



Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top