ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Υπήρξαν ζευγάρι και στη ζωή και στον καλλιτεχνικό χώρο όμως ποτέ δεν γύρισαν ο
ένας την πλάτη στον άλλον. Και τώρα, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη, η Καίτη Φίνου, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο τον αγάπησε.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τη σημερινή μαύρη επέτειο από τον θάνατό του και ήταν από τους πρώτους δικούς του ανθρώπους που έσπευσε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη θλίψη της.

«21 Απριλίου 2017…2 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό….2 χρόνια χωρίς τον Στάθη…Λείπεις βρε….»

Αυτό ήταν το λιτό μήνυμά της στα social media το οποίο συνόδευε με μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες του αγαπημένου ηθοποιού ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν από δύο χρόνια.

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια, τα ίδια χρόνια που γνώρισαν τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει η ηθοποιός: «Επισήμως είχαμε αρραβωνιαστεί τρεις φορές. Τελευταία φορά αρραβωνιαστήκαμε τον χειμώνα του 1985 και το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσουμε λίγη χαρά στη μητέρα μου, που έπασχε από καρκίνο. Η αλήθεια είναι πως η μητέρα μου δεν ήθελε αυτή τη σχέση από την αρχή, γιατί πίστευε ότι δεν θα κρατήσει. Ο έρωτας με τον Στάθη κράτησε περίπου ένα χρόνο, αλλά μείναμε μαζί από το 1981 μέχρι τις αρχές του 1986».


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top