ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Κώστας Ευριπιώτης, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χτυπημένος από τον
καρκίνο.

Τα νέα από τους γιατρούς δεν είναι ευχάριστα για τον αγαπημένο ηθοποιό. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το δικό τους δράμα ζουν και οι άνθρωποί του, η σύζυγός του αλλά και οι δύο γιοι του που δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του. Όλοι προσεύχονται συνεχώς για να γίνει το θαύμα… ο Κώστας Ευριπιώτης να βγει νικητής, να ξεπεράσει την περιπέτεια και να γυρίσει δυνατός στο σπίτι.

Όπως τονίζουν συνάδελφοί και φίλοι που τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο για να ενημερωθούν από κοντά για την υγεία του, «η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά ο Κώστας είναι δυνατός».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται.

Δείτε τις συγκινητικές αναρτήσεις



Όσοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός, αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του ο οποίος τον κοινώνησε.

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει τη μάχη με την επάρατη νόσο εδώ και περίπου ένα χρόνο, όταν μια μαγνητική εξέταση στο κεφάλι αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πηγή: Newsbomb.gr


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top