ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Πέγκυ Ζήνα έχει καταξιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της στο λαϊκό τραγούδι. Ο αναλλοίωτος και άμεμπτος
χαρακτήρας της πάνω και μακριά από τη σκηνή, οι αναρίθμητες διαχρονικές επιτυχίες και η κρυστάλλινη φωνή της τής έχουν χαρίσει την αμέριστη αγάπη του κοινού. Έχει συμπληρώσει πάνω από είκοσι χρόνια ενεργής παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία, μία περίοδος γεμάτη επιτυχίες, πλατινένιες διακρίσεις και κορυφαίες συνεργασίες. Οι αψεγάδιαστες ερμηνείες είναι πάντοτε ένα από τα γνωρίσματα που τη συνοδεύουν, ενώ είναι μία ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα που αποπνέει σεβασμό, κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς ότι γεννήθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου.

Για την τραγουδίστρια η οικογένειά της είναι πάνω από όλους και από όλα. Σπάνια αποχωρίζεται τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, και την κόρη τους, Ηλέκτρα, ειδικά όταν πρόκειται να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση. Αυτή τη φορά, ωστόσο, έκανε μια εξαίρεση και πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο χωρίς εκείνους. Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα έδωσε το «παρών» σε κοσμικό κάλεσμα του Pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε γνωστό bar restaurant στο Σύνταγμα και δείπνησε μαζί με αγαπημένες τις φίλες, ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή και άκρως ανανεωμένη. Όσοι την είδαν, μάλιστα,  από κοντά είπαν πώς είναι στα καλύτερά της.

Δες τις φωτογραφίες:






Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top