ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β'. «Δόξα σοι ο θεός είμαι καθαρός. Ο καρκίνος δεν
ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοσταθμό Active.

«O καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε επίσης ότι στις αρχές του ερχομένου Απριλίου θα μεταβεί στην Αγγλία όπου ειδικοί ιατροί θα επιληφθούν το θέμα του ποδιού του, για το οποίο βεβαιώνουν ότι θα γίνει πολύ καλύτερα.

Το σχόλιό του περί χαρακτήρα, προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από μερίδα του τοπικού τύπου, με τη στήλη Βαρόμετρο του «Πολίτη» να γίνεται viral στα social media.


Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε και για την ανέγερση φοιτητικών εστιών από την κυπριακή Εκκλησία, επισημαίνοντας πως «η Εκκλησία πάντοτε ενδιαφερόταν για την παιδεία, με αμείωτο ενδιαφέρον (...) Φώναξα αμέσως τον μηχανικό μας, τον ρώτησα για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον χώρο που διαθέτουμε στη Λεμεσό. Κάλεσα τον δήμαρχο Λεμεσού και τον μηχανικό του δημαρχείου, για να να μετέχουν στον σχεδιασμό της όλης υποδομής, ούτως ώστε ο μηχανικός να είναι γνώστης των σχεδίων και να εκδοθεί αμέσως η άδεια».

Όσον αφορά τον αριθμό των εστιών ανέφερε ότι «η αρχική σκέψη» ήταν για 200 εστίες, ενώ με την πρώτη μελέτη ο αριθμός αυξήθηκε στις 250 εστίες που θα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για τους φοιτητές.

Τόνισε δε ότι αφού ξεκινήσει η ανέγερση εστιών στη Λεμεσό, ακολούθως θα ξεκινήσουν οι μελέτες για ανέγερση εστιών και στη Λευκωσία.



Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top