ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του…
Κάποτε τον είχα στεναχωρήσει»

Προτού ο Γιώργος Λάνθιμος ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό και πολύ πριν φτάσει μέχρι τα Όσκαρ, όπου φέτος η ταινία του «Η Ευνοούμενη» ήταν υποψήφια για δέκα βραβεία, ο σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες σε βίντεο κλιπ. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Σάκης Ρουβάς, όπου ο Γιώργος Λάνθιμος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία στα κλιπ «Θέλεις ή δεν θέλεις», «Άντεξα» και «Δεν έχει σίδερα η καρδιά μου».

Το πρωί της Τρίτης, ο Σάκης Ρουβάς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό και αιφνιδίασε τους πάντες, όταν θέλησε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη στον Λάνθιμο γιατί τον είχε στενοχωρήσει την περίοδο της συνεργασίας τους.

«Θέλω μέσα από την εκπομπή σου να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα. Του είπα: "Γιώργο δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι". Έπρεπε να πάω για ένα promo για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: "Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία;". Τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top