ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
ΥΛΙΚΑ


Μοσχαρι ελια κομμενο σε μπουκιτσες – 1 κιλο
Κρεμμυδι ξερο τριμμενο – 1 τεμ.
Σκορδο ψιλοκομμενο – 3 σκελ.
Ελαιολαδο – 50 ml
Κρασι κοκκινο – 100 ml
Ξυδι μπαλσαμικο – 40 ml

Θυμαρι η’ριγανη – 2 πρεζες
Πιπερι φρεσκοτριμμενο
Γαρυφαλλο τριμμενο – 2 πρεζες
Αλατι

Νερο βραστο – 1/2 λιτρο
Κορν φλαουρ – 3 κ.γλυκου

Εκτέλεση
Σε κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και προσθετουμε κρεμμυδι και σκορδο να σωταριστουν μεχρι να γυαλισουν.

Προσθετουμε το μοσχαρακι και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να αλλαξει χρωμα το κρεας μας.
Σβηνουμε με το κρασι και …


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top