ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένα μοντέλο του Playboy που πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του Justin Bieber και του Calvin Harris περιμένει το πρώτο της παιδί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της.


Η 28χρονη Ξένια Ντέλι, που έγινε γνωστή στο βίντεο κλιπ «What Do You Mean;» είναι παντρεμένη με έναν Αιγύπτιο επιχειρηματία που είναι 37 χρόνια μεγαλύτερος της.

Το μοντέλο από την Μολδαβία μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία που δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της με τους 850,000 ακολούθους της στο Instagram.

Η Ντέλι παντρεύτηκε τον 65χρονο Οσάμα Φατί Ραμπάχ Αλ-Σαρίφ τον Ιούνιο του 2016 σε μια πανάκριβη και πολυτελή τελετή στην Σαντορίνη.

Οι νεόνυμφοι έμειναν κάποιες μέρες στην Σαντορίνη για να απολαύσουν το υπέροχο νησί και μετά πήγαν στην Ελβετία όπου ζουν οι γονείς της Ντέλι.

Deli married Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, 65, on the popular Greek holiday island of Santorini in June 2016 in a clifftop ceremony costing £860,000

«Είναι αυτό το συναίσθημα που ξυπνάς και συνειδητοποιείς ότι είσαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Και όλα αυτά οφείλονται σε σένα», έγραψε η Ντέλι σε μια φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τον σύζυγό της.

«Η αγάπη μου,  ο μέντοράς μου, ο φίλος μου. Σ’ αγαπώ», πρόσθεσε.

The newlyweds then enjoyed a few days in the sun on Santorini (pictured), before jetting off to Switzerland, where her parents - closer in age to Xenia's husband - live.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στα τέλη του 2015 και περίπου 6 μήνες αργότερα παντρεύτηκε.

Στιγμιότυπο από τις διακοπές τους στην Σαντορίνη.

Η Ντέλι δεν προσπάθησε ποτέ να κρύψει την διαφορά ηλικίας τους και πολλές φορές απάντησε σε διαδικτυακές κριτικές που της έγιναν.

Deli never tried to hide the age difference between them and on a number of occasions has personally responded to critics online

Η καριέρα της Ντέλι στο μόντελινγκ ξεκίνησε, όταν παντρεύτηκε τον φωτογράφο Πάτρικ Κοξ, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν σερβιτόρα και μετά πήγε σε σχολή μόντελινγκ.

Από τότε έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλα του Playboy, του GQ, του Sports Illustrated, της Vogue, του Harper’s Bazaar και του Maxim.

Μετά τον γάμο η Ντέλι διατήρησε την Ορθόδοξη πίστη της, ενώ ο άντρας της είναι Μουσουλμάνος από την Παλαιστίνη.

Mr Rabah is Muslim of Palestinian origin but Deli maintained her Eastern Orthodox faith after the marriage

Το ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές στην Σαντορίνη.

Κάποιοι υποστήριζαν ότι χώρισε από τον πρώτο άντρα της επειδή είχε σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων «What Do You Mean;»

Ωστόσο, η φήμη για την σχέση τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top