ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα δίδυμα αγόρια της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη, γιόρτασαν τα γενέθλιά τους!


Η αγαπημένη τραγουδίστρια και περήφανη μανούλα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιες φωτογραφίες τους και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα αυτό το όμορφο μήνυμα:

«Happiest birthday to my Demetri and Niko! Wishing you both love, health, peace and more awesome adventures to come… .love u both always…. Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλιά εύχομαι Δημήτρη και Νίκο μου!! Υγεία, αγάπη και γαλήνη… Σας αγαπώ πάντα! #birthdayboys #6 #myboys»!

Χρόνια πολλά κι από εμάς!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!
Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!Καλομοίρα: Γενέθλια για τα δίδυμα αγόρια της - Οι όμορφες φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα!


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top