ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Ελένη Τσολάκη λατρεύει τα Χριστούγεννα, γι’ αυτό τον λόγο και έχει µπει σε γιορτινό κλίµα εδώ και ηµέρες.


Από τα µέσα Νοεµβρίου στόλισε το δέντρο στο σπίτι της και µοιράστηκε τις ευχές της: «Εύχοµαι υγεία µόνο και µπόλικη αγάπη, σε όλα τα σπίτια, σε όλες τις καρδιές. Κανένας µόνος, κανένας λυπηµένος».

Η όµορφη παρουσιάστρια της εκποµπής του Alpha «Τι λέει;» δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη. Μαζί µε τον σύζυγό της, τον γνωστό επιχειρηµατία Παύλο Πετρουλάκη, θα περάσουν τις ηµέρες των γιορτών µαζί µε τους γονείς της και την αδελφή της Νατάσα, στην οποία έχει µεγάλη αδυναµία.

Τα Χριστούγεννα για εκείνη αποτελούν την ιδανική ευκαιρία να χαρεί κάνοντας πράγµατα που συνήθιζε από µικρή, όπως να καθίσει στο οικογενειακό τραπέζι µαζί µε όλους τους αγαπηµένους της συγγενείς, να κάνει βόλτες στην όµορφα στολισµένη πλατεία Αριστοτέλους, να ακούσει τους πλανόδιους µουσικούς, που της αρέσουν πολύ γιατί προσδίδουν µια πραγµατικά εορταστική αύρα που την αποφορτίζει από τους αγχωτικούς ρυθµούς της καθηµερινότητας. Φέτος, µάλιστα, είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που θα γιορτάσει µε τον σύζυγό της και είναι πιο ευτυχισµένη από ποτέ.

Η εκποµπή της στον Alpha «Τι λέει;», που παρουσιάζει έχοντας δίπλα της τους Γρηγόρη Γκουντάρα, ∆ηµήτρη Μακαλιά και Τζένη Μελιτά, «ετοιµάζεται» για µεγάλες αλλαγές. Πηγές της Realnews αναφέρουν ότι η αρχή έγινε ήδη µε την αλλαγή της αρχισυνταξίας, τη σκυτάλη της οποίας έλαβε ο δηµοσιογράφος Κώστας Τσουρός. Παράλληλα, θα διαµορφωθούν µε διαφορετικό τρόπο το σκηνικό, η οµάδα, ακόµα και ολόκληρη η φιλοσοφία της παρουσίασης των θεµάτων. Ο Alpha πιστεύει πολύ στην Ελένη Τσολάκη, γι’ αυτό τον λόγο έχει επενδύσει στο πρόσωπό της. Τα καλύτερα, λοιπόν, έρχονται και η παρέα που δίνει χρώµα στα µεσηµέρια µας, µε το χιούµορ και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Πηγή; gossip-tv.gr


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top