ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Στατιστικές δείχνουν πως οι περισσότερες γυναίκες δεν νιώθουν την ανάγκη να δείξουν στοργικότητα σε άντρες που είναι συναισθηματικά εξαρτημένοι. Είναι παράδοξο αλλά ισχύει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε έναν άντρα που αποζητά συναισθηματική επιβεβαίωση για να νιώσει καλά με τον εαυτό του και έναν άντρα που δεν χρειάζεται υποστήριξη. Οι γυναίκες αυτό το αντιλαμβάνονται ενστικτωδώς.

Τρόποι για να κάνεις την κοπέλα σου πιο στοργική απέναντι σου

Να είσαι συναισθηματικά ανεξάρτητος

zeygari sthn eksoxh
Κάτι που μία γυναίκα εκτιμά και σέβεται σε έναν άντρα είναι να είναι συναισθηματικά ανεξάρτητος. Αυτό την κάνει άμεσα πιο τρυφερή και δίνει περισσότερη προσοχή και φροντίδα σε έναν τέτοιο τύπο. Η συναισθηματική ανεξαρτησία δεν σημαίνει αδιαφορία ή συμπεριφορά που δεν αρμόζει. Σημαίνει σιγουριά και σταθερότητα και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που οι γυναίκες αποζητούν από την σχέση τους. Δες επίσης 6 Συμβουλές για να έχεις μια υγιή σχέση!

Δείξε της πως είναι σημαντική στη ζωή σου

eytyxismeno zeygari
Για να πάρεις φροντίδα από την κοπέλα σου πρέπει να της δείχνεις πως είναι σημαντική για σένα. Αυτό θα έχει το αποτέλεσμα που θες γιατί και η ίδια θέλει να είναι καλή μαζί σου. Αυτό που δεν έχει ανάγκη η κοπέλα σου είναι έναν σύντροφο που απλά θέλει να νιώθει ο ίδιος καλύτερα. Αντίθετα η συναισθηματική σταθερότητα και η υπενθύμιση της αγάπης σου θα την κάνουν να σου φέρεται καλά και να σε εκτιμάει περισσότερο. Δες επίσης Οι 5 πιο Συχνοί λόγοι που οι γυναίκες Απατούν τον σύντροφό τους!

Μην φέρνεις τα προβλήματα της δουλειάς στη σχέση

zeygari gelaei
Η εργασιακή ζωή είναι δύσκολη στις μέρες μας όμως αν οι δυσκολίες της δουλειάς γεννάνε γκρίνια και απελπισία αυτό περνάει στην σχέση. Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνεις για να παίρνεις ουσιαστική φροντίδα από την κοπέλα σου και να μην απομακρύνεται, είναι να ζεις το παρόν μαζί της. Ακόμα και μετά από μία δύσκολη μέρα μίλα της για την μέρα σου αλλά ζήσε μαζί της όμορφες στιγμές. Μην χάνεις τον ρομαντισμό σου και την διάθεση σου να περνάς μαζί της χρόνο.

Φρόντισε την κοπέλα σου

antras dinei louloudi sthn kopela toy
Όπως θες να έχεις μία σύντροφο πιο στοργική έτσι και εκείνη θέλει να παίρνει φροντίδα από εσένα. Πέρα από τον ρομαντισμό που δεν μπορεί να υπάρχει κάθε στιγμή, μερικές κινήσεις φροντίδας από μέρους σου θα της δείξουν πως αισθάνεσαι για εκείνη.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top