ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
elksustikos antras sumvoulesΤο γυναικείο φύλο είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς άντρες. Αυτό που θέλουν οι άντρες είναι να γίνουν ελκυστικοί στις γυναίκες. Πολλοί είναι αυτοί όμως που δεν ξέρουν πως να το
κάνουν και αφήνουν τα πάντα στην τύχη τους. Η τύχη όμως δεν είναι πάντα με το μέρος σου και πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ λίγο.
Η ανασφάλεια χτυπάει την πόρτα σε εκείνους που ψάχνουν να βρουν ένα ταίρι για να κάνουν πράγματα μαζί όπως να πάνε για ένα ραντεβού, αλλά και εκείνους που έχουν ήδη μια σχέση και ξεκινάνε τα πρώτα τους ραντεβού. Γι αυτό έχω κάποιες συμβουλές για εκείνους που δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για είναι πιο αρεστοί στις γυναίκες.

Συμβουλές για να είσαι πιο ελκυστικός στις γυναίκες!

Απέκτησε αυτοπεποίθηση

antras autopepithisi tips
Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι πολύ σημαντικό για μία γυναίκα. Είναι εξίσου σημαντικό όμως να γνωρίζεις ότι η αυτοπεποίθηση έχει τα όριά της. Για παράδειγμα, αν δείξεις ότι έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση θα φανείς αλαζόνας και αυτό δεν αρέσει σε κανένα.
Από την άλλη πλευρά, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση θα φανεί και θα κάνεις το ραντεβού σου να νιώσει άβολα. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και τι ψάχνεις χωρίς υπερβολές. Να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα το εκτιμήσει.

Να είσαι ειλικρινής

elksustikos antras sumvoules
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πεις ψέματα σε μία γυναίκα. Ακόμα κι αν αυτό το ψέμα είναι κάτι ασήμαντο, όπως το ότι ήσουν ο καλύτερος στην ομάδα ποδοσφαίρου στο σχολείο. Καλύτερα να πεις την αλήθεια παρά να πεις ένα ψέμα και να την κάνεις να απομακρυνθεί.

Πρόσεξε την εμφάνιση σου

peripoiisi antras elkystikos
Δεν λέω ότι δεν προσέχεις την εμφάνισή σου. Υπάρχουν όμως πολλοί άντρες που δεν τους νοιάζει τόσο η εξωτερική τους εμφάνιση. Παρόλα αυτά όμως περιμένουν να τους κοιτάξουν οι γυναίκες. Δεν δουλεύει ακριβώς έτσι όμως.
Όπως θέλεις εσύ μια γυναίκα να είναι περιποιημένη, έτσι θέλει κι αυτή το κάτι παραπάνω από σένα. Δεν χρειάζεται να είσαι γυμνασμένος ή να είσαι μοντέλο. Απλά πρόσεξε λίγο περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση.

Κάνε σωστές ερωτήσεις

suzitisi antras gynaika
Οι ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα που δεν την ξέρεις καλά είναι σχεδόν οι ίδιες. Κάποιες φορές βέβαια μπορεί να σε πιάσει αμηχανία και να μην σου έρχεται τίποτα στο μυαλό. Γι αυτό μπορείς να προετοιμάσεις κάποιες ερωτήσεις που θέλεις να της κάνεις από πριν και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Δες ακόμη 15 Ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να έχεις το ιδανικό ραντεβού!

Δείξει ότι έχεις αισθήματα για εκείνη

eroteumeno zeugari
Η εποχή που οι γυναίκες ήθελαν τους «βαρύμαγκες» έχει περάσει. Πλέον μια γυναίκα που είναι συνειδητοποιημένη θέλει να ξέρει ότι ο άντρας που έχει δίπλα της δεν φοβάται να δείξει τα αισθήματά του. Θέλει να μπορεί να της παραδεχτεί και να της δείξει ότι έχει αισθήματα για εκείνη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να φτάσεις στην υπερβολή.

Προσπάθησε να γελάς

symvoules antres sxeseis
Αν κατά την διάρκεια του ραντεβού κάτι σου πάει στραβά, όπως να σου χυθεί το ποτό ή να λερωθούν τα ρούχα σου, μείνε ήρεμος και δες το σαν πλάκα. Ξεκίνα να γελάς και μην αρχίσεις να γίνεσαι νευρικός και να βρίζεις.
Μείνε χαμογελαστός, έτσι θα της δείξεις ότι σου αρέσει η παρέα της. Αυτό θα την κάνει να σε θέλει ακόμα περισσότερο. Αν φυσικά κάτι παρόμοιο συμβεί σε κάποιον άλλο, μην γελάσεις καθώς είναι μεγάλη αγένεια.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top