ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η θέση στο θρόνο...
του ανήκει!

1. Όταν μπαίνεις στο δωμάτιο, ακόμα κι ο αέρας υποκλίνεται! Έχεις εκείνη τη λάμψη, που κανένα άλλο ζώδιο δεν φέρει. Δε γίνεται να περάσεις απαρατήρητος, δεν μπορείς να κρύψεις την ακτινοβολία σου!

2. Έχεις αυτοπεποίθηση, τόση, όση κανένας άλλος. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι' αυτό, σου έχει δοθεί σαν δώρο, από τη στιγμή που γεννήθηκες! Άλλοι προσπαθούν να την αποκτήσουν, να την καλλιεργήσουν, να προσποιηθούν ότι είναι cool, αλλά εσύ, ΟΧΙ! Νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν-τίποτα!

3. Δεν έχεις κόμπλεξ! Μια καλή απόρροια της αυτοπεποίθησης σου, είναι ότι δεν έχεις κόμπλεξ, δεν γουστάρεις τα κουτσομπολιά, δεν νιώθεις ζήλια για κανέναν και δεν κολλάς πουθενά! Ως εκ τούτου, έχεις την άνεση ενός βασιλιά όταν κινείσαι κι αυτό κάνει πολλούς να σε ζηλεύουν και να θέλουν να σε εκθρονίσουν... Άσε τους να βράζουν στο ζουμί τους!

4. Είσαι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει! Πιστός, ανοιχτόκαρδος, θετικός, χαμογελαστός, ζεστός, ευδιάθετος, γενναιόδωρος και δεν κρίνεις. Δέχεσαι τα ελαττώματα των άλλων, γιατί πολύ απλά δεν τα αφήνεις (και δεν μπορούν) να σε επηρεάσουν ή να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αντίθετα, η δική σου ιδιοσυγκρασία είναι εκείνη που ανεβάζει το ηθικό των άλλων και τους κάνει να έλκονται από εσένα σαν τις μέλισσες στο μέλι!

5. Βοηθάς τους πάντες χωρίς διάκριση κι όσους έχουν την ανάγκη σου! Μεγαλόψυχος γαρ, δεν αρνείσαι ποτέ να δώσεις χεράκι βοήθειας, χωρίς να έχεις κάποιο συμφέρον ή να περιμένεις αντάλλαγμα. Δεν νομίζω ότι μπορούν να το καυχηθούν πολλοί αυτό!

6. Σιχαίνεσαι την μικροπρέπεια, τους μίζερους ανθρώπους κι αγαπάς οτιδήποτε μεγάλο, αξιοθαύμαστο, bigger than life, μοναδικό κι ενίοτε εξεζητημένο. Δεν είσαι φτιαγμένος για τα μικρά και τα αδιάφορα, αλλά για ότι είναι το καλύτερο στο είδος του. Ναι, σου αρέσει η πολυτέλεια, αλλά μόνο γιατί αγγίζει την τελειότητα!

7. Είσαι η μεγαλύτερη Drama Queen που έχει περάσει ποτέ! Κάθε σου αντίδραση είναι μεγαλύτερη κι από τη ζωή την ίδια. Βέβαια, αυτό είναι κομμάτι της γλύκας σου και γι' αυτό είσαι περιζήτητη στις παρέες σου, γιατί πολύ απλά, εκδηλώνεσαι χωρίς ντροπή και ξεκλειδώνεις τα αισθήματα όλων γύρω σου!

Τέλος: Είσαι Λέων, γιατί είσαι απλά τέλειος και κανένας δεν μπορεί να σε αντιγράψει! Long live the (zodiac) King (and Queen)!!!


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top