ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Όταν ακούς υγιές lifestyle σίγουρα στο μυαλό σου έρχονται μια διατροφή μόνο με φρούτα και λαχανικά. Χμμμ.. Θα μπορούσε αλλά όχι. Ναι τα φρούτα, τα λαχανικά, η άσκηση και το νερό είναι
μέρος μιας υγιεινής ζωής. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να γίνεις υστερικιά με το τι θα φας και τι θα πιεις.
Το υγιές lifestyle περιλαμβάνει λίγο από όλα. Και το έξω σου και το βρόμικο σου και τα ποτά σου. Η διαφορά είναι ότι λέμε όχι στις κραιπάλες και φυσικά δεν ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας μέσα στην ημέρα. Έτσι θα νιώθεις πάντα γεμάτη ενέργεια και η κούραση θα είναι πολύ λιγότερη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός υγιούς lifestyle


Περισσότερη ενέργεια

kopela gemati energeia
Όταν ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς πολλά συντηρητικά και ζάχαρη και λίπη, έχεις περισσότερη ενέργεια και διάθεση. Αυτό συμβαίνει γιατί παρόλο που η ζάχαρη σου δίνει ενέργεια, είναι μόνο για λίγες ώρες και μετά ο οργανισμός βαραίνει και πέφτει. Αν επιλέξεις αντ’ αυτού ένα φρούτο μέσα στη μέρα σου, το οποίο έχει φυτικά σάκχαρα θα παρατηρήσεις ότι και ενέργεια περισσότερη θα έχεις και μετά δε θα βαρύνεις απότομα.

Πιο υγιές σώμα

igies swma & mialo, igiis zoi
Σωστή διατροφή και λίγη άσκηση είναι το κλειδί της επιτυχίας. Όχι δεν χρειάζεται να χτυπιέσαι στα γυμναστήρια. Ακόμα και ένα 10λεπτο περπάτημα μέσα στη μέρα σου μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σου να αναζωογονηθεί, να κυλήσει λίγο το αίμα στο σώμα και να νιώσεις αμέσως ευφορία. Αφιέρωσε 10 λεπτά στο εαυτό σου για να περπατήσεις. Και σιγά σιγά ο σώμα μου θα γυμνάζεται, αλλά και τόσο απλά θα είναι και πιο υγιές.

Πιο υγιές μυαλό

charoumenos egkefalos
Και φυσικά όλες αυτές οι θετικές αλλαγές και η φροντίδα κάνουν το μυαλό σου χαρούμενο. Πες αντίο στις μέρες που απλά νιώθεις ότι δε λειτουργεί. Αυτά τα κολλήματα θα είναι αισθητά λιγότερα. Γιατί αν καθίσεις να το σκεφτείς το μυαλό μας είναι μια μηχανή που αν της δώσεις τα σωστά τρόφιμα και την προσέξεις με λίγη άσκηση, θα λειτουργεί τέλεια.

Καλύτερη διάθεση

charoumeni kopela
Άρα έχουμε: υγιές σώμα, υγιές μυαλό και ενέργεια. Όλα αυτά οδηγούν σε καλύτερη διάθεση. Είναι φυσικό και επόμενο μιας και όσο σε φροντίζεις, τόσο περισσότερο θα έχεις το αίσθημα της ευφορίας. Τέλειο δεν ακούγεται; Μα είναι! Στο λέω από προσωπική εμπειρία.

Μακροζωία

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλες οι έρευνες δείχνουν πως όσοι ακολουθούν ένα πιο υγιές lifestyle έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν περισσότερο. Αυτό γιατί και ο οργανισμός τους δουλεύει καλύτερα και η ψυχολογία- που παίζει βασικό ρόλο- είναι υψηλότερη.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top