ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Από τα πιο αγαπημένα χρώματα σε ρούχα για τον χειμώνα είναι το μαύρο. Έλα μη κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, το ξέρεις και το ξέρω και αν ανοίξουμε τις ντουλάπες μας θα είναι
φανερό. Ειδικά μια μαύρη φούστα είναι must στην χειμωνιάτικη μας καρνταρόμπα. Οπότε καταλαβαίνεις πως πάει η λογική. Μια μαύρη φούστα κλασική, μια δερμάτινη, μια βελουτέ, μια μακριά, μια μίνι και γενικά μια από κάθε σχέδιο. Αλλιώς κορίτσια μου είναι ολοκληρωμένη η ντουλάπα μας; Όχι βέβαια!
Με αφορμή τον πανικό από μαύρες χειμωνιάτικες φούστες που συμβαίνει στην ντουλάπα μου, είπα και εγώ να σου δώσω μερικές ιδέες για outfits με μαύρη φούστα για τον χειμώνα. Από όλα θα σου έχω. Καθημερινό look, πιο σικ, πιο βραδινό, πιο girly, λίγο από όλα. Γιατί σαφώς και θα πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένες, καταλαβαίνεις! Και μέσα στη μόδα και στιλάτες και όλα.

Πως να συνδυάσεις τη μαύρη σου φούστα το χειμώνα

veloute mavri fousta tutu mavri fousta total black outfit sic mavri fousta me koumpia psilomesi dermatini fousta poulover me mavri fousta plise makria mavri fousta pencil dermatini fousta outfit me fousta kai zivagko mporntw poulover, mavri fousta mini mavri fousta mini mavri fousta me poulover
Εμένα μου αρέσει το smart casual σαν τρόπος ντυσίματος, επιλέγω να συνδυάζω τη μαύρη μου φούστα με μάλλινα πουλόβερ και ζιβάγκο. Έτσι για να υπάρχει και άνεση αλλά και κομψότητα. Φυσικά, το μαύρο καλσόν  είναι από τις πιο ταιριαστές επιλογές και αν είσαι από τις γενναίες που δεν κρυώνουν τα πόδια σου μπορείς να βάλεις και sneakers αντί για μπότες ή μποτάκια. Είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα σου λέω.
mauri fousta me sakaki casual look me fousta cheimoniatiko look me fousta dermatini fousta me fermouar girly outfit me mavri fousta gkri zivagko, mavri fousta kokkino zivagko, mavri fousta kompso look me mavri fousta kotle fousta me koumpia mallini mplouza, mallini fousta mavri fousta me koumpia mavri mini fousta me fermouar mavri salopeta fousta
Γενικά επειδή μπορείς να έχεις πολλές διαφορετικές υφές στις φούστες σου μπορείς να παίξεις με αυτό. Δηλαδή να συνδυάζεις δερμάτινη φούστα με μάλλινη μπλούζα. Κοτλέ ή μάλλινη φούστα με κορμάκι και ένα σακάκι για πιο σικάτο και επαγγελματικό look. Για πιο ροκ καταστάσεις, η λύση είναι κοντομάνικο, μια ζακέτα ριχτή και μποτάκι. Καταπληκτικό, θηλυκότατο και άκρως μοδάτο.
Δεν έχεις πολλές μαύρες φούστες αλλά έχει πολλά μαύρα φορέματα; Μην σκας γιατί μπορείς να το εκμεταλλευτείς και αυτό. Φόρεσε το φόρεμα σου και από πάνω βάλε ένα πουλόβερ. Θα είναι σαν να φοράς φούστα με μπλούζα. Πάλι σε βόλεψα! Α, και κορίτσια να μην ξεχάσω, αγαπάμε τον χειμώνα μακριές φούστες και από κάτω μπότες με τακούνι έτσι για να παίρνουμε και λίγο μπόι!
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top