ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Κυριακή Ζαμπούδη όταν παντρεύτηκε το Γιώργο πριν από 26 χρόνια είχαν ένα όνειρο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με τον ερχομό ενός παιδιού.


Η μητρότητα ήταν κάτι που ποθούσε όσο τίποτα άλλα ωστόσο ένα γυναικολογικό πρόβλημα είχε ως αποτέλεσμα να της στερεί το όνειρο αυτό.


Μετά από 26 χρόνια και 23 εξωσωματικές η Κυριακή και ο σύζυγός της ζουν το θαύμα των Χριστουγέννων, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους, τον μονάκριβο Παναγιώτη!


Η Κυριακή μιλά στο TheCaller για όλα όσα πέρασε προσπαθώντας να γίνει μητέρα και στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες εκείνες που μπορεί να… λυγίζουν από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

«Όταν παντρεύτηκα με τον Γιώργο προσπαθήσαμε να κάνουμε αμέσως παιδί. Είχα όμως ένα πρόβλημα το οποίο ακούει στο όνομα υδροσάλπιγγες. Αντί οι γιατροί να μου τις αφαιρέσουν ή να μου τις συρράψουν και να μην υπάρχει πρόβλημα, απλώς μου τις καθάρισαν με αποτέλεσμα τον επόμενο μήνα να πάθω εξωμήτριο και να μην μπορώ να συλλάβω γιατί η μια σάλπιγγα αφαιρέθηκε εντελώς και άλλη είχε υγρό. Έτσι, λοιπόν, δεν υπήρχε άλλος δρόμος, έπρεπε να ξεκινήσω τις εξωσωματικές.


Συνολικά έκανα  23 εξωσωματικές μέχρι που το Νοέμβριο του 2016 αποκτήσαμε τον Παναγιώτη, χάρη στον γιατρό μας τον κ. Πάντο.


Θεωρώ ότι περάσανε πολλά χαμένα χρόνια, γιατί θα μπορούσα να πάω από την αρχή στον κ. Πάντο και θα είχα κάνει 2- 3 παιδιά».



Το αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών ήταν το ζευγάρι να αντιμετωπίσει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες.

«Πήραμε 3 φορές δάνειο, μετά πουλήθηκαν 2 οικόπεδα από του γονείς μου και όταν ποια δεν είχαμε κάτι άλλο πουλήσαμε τα χρυσαφικά μας. Ξέρω ότι ακούγονται διάφορα για τις εξωσωματικές το θέμα είναι πόσο το θές και τι αντοχές έχεις. Εγώ αυτές τις 23 φορές πρέπει να σου πω ότι δεν έπαιρνα συνέχεια φάρμακα. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι έχουμε ένα παιδί. Τον βλέπω με τον μπαμπά του και νομίζω ότι ζω ένα όνειρο. Πρέπει, επίσης να σου πω ότι πριν έρθει στη ζωή μας ο Παναγιώτης είχαμε κάνει προσπάθειες για να υιοθετήσουμε παιδί, αλλά στάθηκε αδύνατο». Πηγή: thecaller.gr


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top