ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Ρε κορίτσια έχετε αναρωτηθεί ποτέ σας ποιες είναι συμπεριφορές που ξενερώνουν κάθε άντρα; Το σκεφτόμουν τις προάλλες που άκουγα κάτι κοπέλες να γκρινιάζουν ότι δεν βρίσκουν άντρες και όλο κάτι τους ξινίζει και γίνονται
υπερβολικά επιλεκτικοί. Είναι αλήθεια ή όντως για να κάνεις σχέση πρέπει να περάσεις τον άλλο από κόσκινο;
Κάθισα το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια. Δε μπορούσα να συμφωνήσω με αυτό που άκουσα γιατί το κεφάλι των αντρών λειτουργεί πολύ πιο απλά σε σχέση με το δικό μας. Έτσι αποφάσισα να στραφώ στους φίλους μου. Τους κάλεσα για μπύρα σπίτι και ξεκίνησα τις ερωτήσεις. Κάπως έτσι καταλήξαμε σε  5 βασικές συμπεριφορές μας που μπορούν να τους ξενερώσουν φουλ. Δες επίσης 6 τρόποι που η ζήλια απομακρύνει τον σύντροφο σου!

Γιατί ξενερώνω έναν άντρα;


Συζητάς για τους πρώην, ΠΟΛΥ

stous dio o tritos de chorei
Πίστεψε με αν θέλει να ρωτήσει κάτι για τους πρώην σου θα το κάνει. Δεν έχει καμία όρεξη να ακούει τι έκανες με τον έναν πρώην και που πήγες  με τον άλλον πρώην. Σίγουρα δε θέλει να μάθει τους πρώην σου και όλη τους τη ζωή. Μαζί σου βγαίνει, εσένα θέλει να μάθει.

Είσαι όλη την ώρα με τα social media

kopela vgazei selfie
Αχ, αυτά τα social media που μας έχουν οδηγήσει σε μια ζωή ματαιοδοξίας. Σταμάτα να ασχολείσαι με το Instagram και τα likes και το πόσους φίλους έχεις. Ένας άντρας ξενερώνει όταν βλέπει μια διαρκή ανάγκη για επιβεβαίωση, πόσο μάλλον μέσα από selfies και όλα αυτά. Όπως και εσένα θα σε ξενέρωνε αυτή η υπερβολή, έτσι ξενερώνει και αυτόν.

Δεν έχεις καθόλου αυτοπεποίθηση

eleipsi aftopepoithisis
Στον αντίποδα της ματαιοδοξίας, έρχεται η μηδενική αυτοπεποίθηση. Δε σου λέω να είσαι το μεγαλύτερο ψώνιο που υπάρχει γιατί είναι εξίσου ξενερωτικό. Όμως μην προσπαθείς να το παίξεις γλυκιά και ευάλωτη με αυτόν τον τρόπο. Και επίσης σταμάτα να πιστεύεις ότι δεν είσαι αρκετά καλή. Για να σου μιλάει μάλλον κάτι θετικό και όμορφο βλέπει!

Είσαι αγενής

agenis cheironomia
Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που είναι ο εαυτός και άνετες  γύρω τους. Βέβαια δεν τους αρέσει καθόλου, μα καθόλου να είναι γύρω από μια γυναίκα που βρίζει συνεχώς και είναι αγενής απέναντι στους άλλους. Οι καλοί τρόποι είναι θετικό χαρακτηριστικό και για τα δύο φύλλα.

Είσαι πιεστική

alisodemenos antras
Οι άντρες θέλουν να έχουν ελεύθερο χρόνο. Δε μπορούν να είναι καλά μέσα σε μια σχέση που υπάρχει διαρκής έλεγχος. Ντάξει, δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μαζί και δεν χρειάζεται και ανάκριση για το τι, πως, που, γιατί. Δεν είναι μόνο η ξενέρα που “τρώει” ο άλλος, είναι και εξαιρετικά ψυχοφθόρο και κουραστικό.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top