ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Αναρωτιέσαι κι εσύ πως μπορεί η διακόσμηση κήπου με απλά υλικά να αποδειχθεί όντως υπέροχη; Ο κήπος σου είναι το καλοκαιρινό σου καταφύγιο, η όασή σου, η πράσινη αδυναμία
σου. Πέρα από πράσινος και δροσερός, όμως, πρέπει να είναι και όμορφος! Φροντίζεις με τόσο πάθος τα φυτά και τα λουλούδια σου, αλλά αυτό δε σου φτάνει. Εκείνα είναι όντως εντυπωσιακά στην όψη τους, όμως θες να αναδείξεις κάθε όμορφη πλευρά του και χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω. Αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς και δημιουργίες τότε αυτό μόνο αρκεί για να τον μετατρέψεις σε υπόδειγμα διακόσμησης μα και στυλ!
Είτε μικρός, είτε μεγάλος ο κήπος σου μπορεί ναι γίνει η απόλυτη καλοκαιρινή σου διέξοδος! Αν του δώσεις το περιθώριο και ορισμένα έξυπνα και απλά συστατικά, δύναται να αποτελέσει κόσμημα για ολόκληρο το σπιτικό σου. Δεν είναι εκεί για εσένα μόνο για να σου χαρίζει τα λαχανικά, την πρασινάδα και τη δροσιά που αναζητάς, αλλά και για να σε μαγεύει! Η διακόσμηση κήπου με απλά υλικά είναι όχι μόνο εφικτή, αλλά και πολύτιμη αν αναζητάς ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην αγκαλιά του.
Θες να μεταμορφώσεις την όψη του κήπου σου και να του χαρίσεις όσα εκείνος αξίζει; Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα όλα όσα αρκούν για να εμπνευστείς και να αρχίσεις να δημιουργείς! Συμβουλευθήκαμε, λοιπόν, τους έμπειρους κηπουρούς και διακοσμητές της πλατφόρμας και σου παρουσιάζουμε 10 ιδέες για μια υπέροχη διακόσμηση κήπου με απλά υλικά!

 10 ιδέες για την τέλεια διακόσμηση κήπου με απλά υλικά!

#1 Με παλιά αντικείμενα

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Κάνε μια επίσκεψη στο υπόγειο του σπιτιού σου, στο πατάρι ή στην παλιά αποθήκη σου. Ξετρύπωσε οτιδήποτε θυμίζει παλιό και μπορείς να διασώσεις και πειραματίσου! Τι μπορεί να είναι αυτό; Από ένα παλιό βαρέλι, ένα παντζούρι, έως ένα μπαούλο με vintage όψη που αν αξιοποιήσεις μπορεί να μετατραπεί σε μοναδικό στολίδι για τον κήπο σου! Πρόσθεσε αν θέλεις κι αν χωράει το εσωτερικό του λίγη μπογιά, λίγο χώμα, μερικούς σπόρους και νερό. Το παλιό αυτό αντικείμενο ίσως είναι ό,τι χρειάζεσαι αν θες να πετύχεις ένα αποτέλεσμα που όμοιό του δε θα βρει κανείς πουθενά!

#2 Με παλέτες & καφάσια

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Μια επίσκεψη στον ξυλουργό της γειτονιάς σου, στον μπακάλη ή στην μητέρα σου αρκεί για να προμηθευτείς τα απολύτως απαραίτητα. Οι παλέτες και τα καφάσια αποτελούν must στη διακόσμηση κήπου με απλά υλικά. Έχοντας ως σύμμαχό τους μπόλικα υφάσματα και μαξιλάρες δύνανται να γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για ηρεμία και χαλάρωση. Καλωσόρισέ τα στον κήπο σου, κάλεσε φίλους και απολαύστε μαζί τις καλοκαιρινές βραδιές σας. Μπορείς επιπλέον να μετατρέψεις τις παλέτες ή τα καφάσια σου σε ιδιαίτερες γλάστρες! Εκτός από λουλούδια και ζαρζαβατικά, θα προσφέρουν στον κήπο σου μια ιδιαίτερη νότα διακόσμησης!

#3 Με πράσινο στο πράσινο

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Ίσως ο κήπος σου να είναι καταπράσινος, ίσως κι όχι. Όπως και να έχει, όσο πράσινο κι αν του βάλεις, ποτέ δε θα είναι αρκετό. Γιατί να μην εντάξεις, λοιπόν, λίγο ακόμα στη δική του, αλλά και στη δική σου ζωή; Βρες οτιδήποτε μπορεί να στεγάσει τα πρόσθετα λουλούδια ή τα φυτά που λείπουν από τον κήπο σου! Μπορείς να τα φυτέψεις σε πολύχρωμα μικρά γλαστράκια ή τενεκεδάκια. Κρέμασέ τα με τη βοήθεια ενός ξύλου κι ενός σχοινιού και μετάτρεψε τα μικρά αυτά αντικείμενα στα νέα στολίδια του κήπου σου! Αυτά, θα προσφέρουν χρώμα, στυλ, αλλά και ένα ιδιαίτερο ύφος ανανέωσης. Επιπλέον, κάθε φορά που θα χαζεύεις τα χρώματα και τα άνθη τους θα σου φτιάχνουν τη διάθεση!

#4 Με μια κούνια ή μια αιώρα

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Ποιος είπε πως η κούνια είναι μόνο για τους μικρούς; Πρόκειται για μια μοναδική επιλογή στη διακόσμηση κήπου με απλά υλικά. Γιατί και οι μεγάλοι έχουν ψυχή και χρειάζονται την αίσθηση που μόνο εκείνη μπορεί να τους χαρίσει! Μια κούνια ή μια αιώρα έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει με μιας την όψη του κήπου σου. Θα υπάρχει εκεί έξω, περιμένοντας σε να την επισκεφτείς όποτε χρειαστείς μια δόση χαλάρωσης ή ξεγνοιασιάς. Φυσικά μπορείς εύκολα να κατασκευάσεις τη δική σου με ξύλο ή παλέτες! Τοποθέτησε τριγύρω μαξιλάρες και πουφ για να μπορεί να χωράει όλη η παρέα και δημιούργησε έτσι το πιο cozy σημείο του κήπου σου! Αυτό που μένει να κάνεις είναι να προμηθευτείς τα απαραίτητα συνοδευτικά για τη βραδιά σας και να καλέσεις τους φίλους ή τον/την αγαπημένο/-η σου! Τέλος, το νέο αυτό στολίδι του κήπου σου θα είναι η ιδανική παρέα σου όποτε θελήσεις να βρεις καταφύγιο για να περιπλανηθείς στα αστέρια του ουρανού.

#5 Με μια ρόδα

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου κάποιο κλασσικό λάστιχο αυτοκινήτου ριγμένο στο έδαφος και γεμάτο με χώμα και λουλούδια. Δίκαια έχει σχεδόν κλέψει τη θέση της παραδοσιακής γλάστρας και συνιστά μια υπέροχη ιδέα στη διακόσμηση κήπου με απλά υλικά! Εμείς θα σου προτείνουμε να το κρεμάσεις από έναν κορμό δέντρου ή από τη σιδερένια οροφή της στέγης σου. Όμοια με κούνια θα τραβά τα βλέμματα μικρών και μεγάλων! Με τα απαραίτητα υλικά για συνοδεία, μπορεί να μετατραπεί στο πιο ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο του κήπου σου και στο υπέρτατο γλαστράκι. Βάλε όσο χρώμα θες στην επιφάνειά του και σχεδίασε επάνω στον νέο αυτό καμβά σου ό,τι τραβά η ψυχή σου, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

#6 Με ένα κλουβί

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Πως είπε πως το κλουβί είναι μόνο για πτηνά, τον παπαγάλο ή το καναρίνι σου; Με ή χωρίς ζωάκι στο εσωτερικό του, το αντικείμενο αυτό μπορεί να μετατραπεί στο πιο ιδιαίτερο στολίδι για το εξωτερικό του σπιτιού σου. Τόλμησε να το εντάξεις στον χώρο του κήπου σου και να το συνοδεύσεις με το αναρριχώμενο φυτό της επιλογής σου. Κρέμασέ το από ένα κλαδί και άφησέ το να δεσπόζει κλέβοντας τις εντυπώσεις!

#7 Με ποτιστήρια

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Ίσως τα ποτιστήρια να μην είναι αρκετά για να δώσουν στον κήπο σου όλο εκείνο το νερό που χρειάζεται για να ανθίσει ή να πρασινίσει. Μπορούν, όμως, να αποτελέσουν πολύτιμα διακοσμητικά κομμάτια του. Συνόδευσέ τα με τα αγαπημένα σου λουλούδια, άφησέ τα στο έδαφος ή ακόμη και στον φράκτη του κήπου σου. Φρόντισε να είναι σε ποικίλες χρωματικές εκδοχές, αν θες να τραβούν το βλέμμα και να του δωρίσουν το απόλυτο στυλ! Κράτησε ένα κενό ποτιστήρι, δίχως άνθη και πρασινάδα για να μπορείς να το χρησιμοποιείς και να ποτίζεις τα υπόλοιπα! Όσο θα μεγαλώνουν τα καινούρια σου φυτά, τόσο η όψη τους θα προσδίδει μαγεία στο πράσινο σκηνικό τριγύρω σου.

#8 Με λίγα φαναράκια & φωτάκια

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Τα αγαπάμε ιδιαιτέρως, αφού έχουν τη δύναμη να κάνουν κάθε καλοκαιρινή βραδιά, κι όχι μόνο, παραμυθένια! Πρόκειται για το μοναδικό συστατικό στη διακόσμηση κήπου με απλά υλικά που πρέπει, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να το εντάξεις στην στην αγκαλιά του πράσινου παραδείσου σου. Τα μικρά φωτάκια περιμετρικά ή σε ένα σημείο του θα χαρίσουν στις δροσερές και ήσυχες βραδιές που εκείνος σου προσφέρει, την ζεστασιά που εσύ αποζητάς. Ταυτόχρονα, θα σου δίνουν απλόχερα όσο φως χρειάζεσαι για να διώχνεις το σκοτάδι, αλλά και να μπορείς να ταξιδεύεις στις σελίδες του βιβλίου σου.

#9 Με κεριά & βαζάκια

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Αν αναζητάς κάτι πρωτότυπο και χειροποίητο στη διακόσμηση κήπου με απλά υλικά, τότε αυτό είναι το κομμάτι που θα λατρέψεις! Χρησιμοποίησε τα βαζάκια που έχεις στην κουζίνα σου ή αγόρασε καινούργια και βάλε στο εσωτερικό τους λευκά κεριά! Λίγο σύρμα θα σταθεί πολύτιμος βοηθός σου αν θες να τα κρεμάσεις στο δέντρο του κήπου σου ή να τα περάσεις από ένα σχοινί, δημιουργώντας μια υπέροχη γιρλάντα! Τα μοναδικά αυτά φαναράκια θα σου φωτίζουν και θα δημιουργούν ατμόσφαιρα κάνοντας τις ξάστερες βραδιές σου ακόμη πιο γλυκές και μαγικές.

#10 Με ένα ποδήλατο

διακόσμηση κήπου με απλά υλικά
Garden decor | Pinterest.com
Το παλιό σου εκείνο ποδήλατο ή αυτό του παιδιού σου που τώρα του μίκρυνε, μπορεί να λειτουργήσει ως μοναδικό στολίδι για τον κήπο σου. Χρωμάτισέ το, πρόσθεσέ του ένα καλαθάκι, αν δεν έχει ήδη, και βάλε χώμα και σπόρους. Με την έντονα χρωματισμένη όψη του και με τα εντυπωσιακά του λουλούδια, θα τραβά τα βλέμματα και θα ανανεώσει ευθύς αμέσως την αισθητική του κήπου σου!
Μήπως θες να ανακαλύψεις τις υπέροχες ιδέες μας στη διακόσμηση μπαλκονιού; Βυθίσου στο άρθρο που ετοιμάσαμε και υποδέξου στην αγκαλιά της βεράντας σου το καλοκαίρι που έρχεται!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top